Největší komiksová týmovka se blíží. Thanos v novém traileru na Avengers klepe na dveře

Největší komiksová týmovka se blíží. Thanos v novém traileru na Avengers klepe na dveře 

Marvel v dubnu představí největší týmový film všech dob. Avengers: Infinity War slibuje spolupráci oblíbených superhrdinů v jednom z vrcholů třetí fáze propojeného komiksového světa. Podívejte se na finální upoutávku.

Přesně 10 let uplyne v květnu od prvního snímku Marvel Cinematics Universe. Iron Mana v hlavní roli s Robertem Downeym jr. přivítalo publikum s nadšením, stejně jako většinu následujících komiksových blockbusterů. Snímky ze studia udělaly jednu z nejvýdělečnějších firem v branži, rozpočet se totiž tvůrcům bezpodmínečně vrací. Jen poslední Black Panther inkasoval z kin po celém světě už více než miliardu dolarů - a to se na plátnech ještě nějaký pátek ohřeje.

Za měsíc a pár dní však vstupuje do kin jeden z vrcholů snažení celé dekády. Bratři Anthony a Joe Russoové uvedou 24. dubna Avengers: Infinity War, první část velkolepého souboje hrdinů s padouchem Thanosem a jeho žízní po kamenech nekonečna. Fanoušci uvidí nejen postavy, které hrály titulní role při budování samotných Avengers (Iron Man, Thor, Hulk...), ale i charaktery ze zdánlivě vedlejší linie celého komiksového vesmíru. Nebudou tak chybět ani Strážci Galaxie, Spider-Man, Doctor Strange a další.

Vše je navíc podpořené snahou obou režisérů o co největší kvalitu. Více než 2 a půl hodiny dlouhý film natáčeli na IMAX kamery a diváci pravděpodobně budou moci volit mezi 2D a 3D verzí. Nebude překvapením, když snímek zařadí do programu také 4DX kino na Smíchově a Chodově.

V novém a závěrečném traileru dcera zloducha Thanose Gamora, členka Strážců Galaxie, vysvětluje Iron Manovi, jaké má arcipadouch se Zemí úmysly. Šílený titán prahne po moci a zisku kamenů nekonečna, se kterými by byl nepřemožitelný. Na poslední ochutnávku se podívejte v závěrečném traileru. Pod ním najdete také naše recenze na filmy Marvelu za poslední léta.

V Avengers: Infinity War bude svět přihlížet nejsmrtonosnější a nejultimátnější válce všech dob. Tým hrdinů a jejich spojenci musí ve snaze porazit mocného Thanose riskovat úplně vše. Pokud selžou, Avatar smrti zničí vesmír jednou provždy.

Recenze informuji.cz na filmy MCU: Black Panther, Thor: Ragnarok, Spider-Man: Homecoming, Strážci Galaxie 2, Doctor Strange, Captain America: Civil War, Avengers: Age of Ultron

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!