Fantastická parta, Krotitelé duchů a Datel Woody. Dubnové tipy na filmy pro děti

Fantastická parta, Krotitelé duchů a Datel Woody. Dubnové tipy na filmy pro děti 

Nejnovější rodinné filmy i animované pohádky pro děti míří každý měsíc do kin i na streamovací platformy. Ponořte se do světa fantazie a dobrodružství s naším výběrem dubnových filmových novinek pro rodiny s dětmi. Nemine vás proto dobrodružství Fantastické party, záchrana draka, návrat Krotitelů duchů, datel Woody a také třeba japonské disneyovky!

Fantastická parta

  • V kinech od 25. 4. 2024

Smysl pro spravedlnost, poctivost a ideály jako Don Quijote. Takové zastává i jedenáctiletý Alfonso, potomek Dona Quijota, který spojí své síly s nejlepším přítelem Pančem, tajnou láskou Victorií a se svými třemi králíky, aby zachránil milované město před katastrofou.

Ta přichází ve formě hrozícího se tornáda, které je ale pouhou návnadou zákeřného chamtivého obchodníka, jenž se snaží přesvědčit obyvatele města, aby mu prodali své domovy. Povede se fantastické partě ochránit hodnoty spravedlnosti, zachránit město a stát se tak jeho superhrdiny?

Jak zachránit draka

  • V kinech od 18. 4. 2024

Co se stane, když lidská chamtivost zvítězí? To bohužel poznali ve starověké Číně, kde draci a lidé kdysi žili bok po boku jako dobří přátelé. Jednoho dne ovšem toto úžasné spojenectví skončilo a kouzelná stvoření se stala kořistí. Posledního z draků teď drží v zajetí krutý císař.

Pořád jsou ale v zemi lidé s čistou duší, kteří mají s draky nerozpojitelné pouto. To brzy zjistí i sirota Ping, když shodou okolností má přinést drakovi krmení. Jedinečné setkání ukáže, že právě ona je tou vyvolenou, která může draka zachránit. Bude v sobě muset poprvé v životě probudit odvahu, aby se postavila zlému čarodějovi a lovci draků a naplnila tak své hrdinské poslání.

Krotitelé duchů: Říše ledu

  • V kinech od 11. 4. 2024

A teď něco pro děti a jejich rodiče, co se nebojí duchů. A pokud se přeci jen trochu bojí - tak od toho jsou tu Krotitelé duchů! V novém filmu se rodina Spenglerových vrací tam, kde to všechno začalo, tedy do legendární hasičské stanice v New Yorku, aby zde její členové spojili své síly s původními Krotiteli duchů.

Oba týmy nakonec budou muset vynaložit veškeré úsilí, aby ochránili svět před příchodem nové doby ledové, která mu hrozí kvůli starobylému artefaktu. Zvládnou zastavit jeho zlé síly a zvrátit osud světa ve svůj prospěch?

Datel Woody jede na tábor

  • Od 12. 4. 2024 na Netflix

Už ho slyšíte? No přeci ten ikonický smích! Datel Woody je zpět a tak trochu hledá nový domov poté, co byl vyhnán z lesa. Tím novým domovem by se mohl stát tábor Woo Hoo, jenže sem právě zamířil inspektor a hrozí, že tábor zavře. To zní jako práce pro hyperaktivního datla Woodyho!

Japonské animované filmy

V dubnu do českých kin zamíří pod hlavičkou distribuční společnosti Aerofilms také japonské animované filmy Studia Ghibli, které stojí mimo jiné za oceňovaným snímkem Cesta do fantazie. Studio Ghibli, kterému se přezdívá "japonské Disney", přinese v dubnu hned pětici animovaných filmů, jejichž ústředním spojujícím tématem je přátelství.

Ve filmu Doručovací služba čarodějky Kiki se malá vynalézavá Kiki spolu s mluvícím kocourem Džidžim vydá na zkušenou, aby se stala opravdovou samostatnou čarodějkou.

Ve filmu Šepot srdce čtrnáctiletá knihomolka Šizuku objeví za pomoci podivného kocoura Barona tajemný antikvariát, který se pro ni stane místem okouzlení i inspirace a velké lásky.

S Baronem se mimochodem setká i dívka Haru ve filmu Království koček. Haru se shodou fantaskních událostí ocitne v kočičím království, kde má být proti své vůli provdána za kočičího prince.

Kousek historie se pokusí zachránit dívka Umi a její spolužák Šun ve filmu Z makové hůrky.

A nakonec se vydáme ve filmu Léto s Marnie i do ospalého přímořského městečka spolu s dvanáctiletou Annou, která si zde během prázdnin najde tajemnou kamarádku ze strašidelného domu.

To byly Informuji dubnové tipy na rodinné filmy, které byste si ve vašem rodinném kruhu rozhodně neměli nechat ujít.

Nemusíte se ale omezovat, inspirujte se dalšími novinkami v kinech a na streamovacích platformách. Máme přehled rodinných filmů, ale třeba i animovaných filmů pro děti. Stačí si jen vybrat.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!