Kung Fu Panda, Gump i Wonka. Březnové tipy na filmy pro děti

Kung Fu Panda, Gump i Wonka. Březnové tipy na filmy pro děti 

Nejnovější rodinné filmy i animované pohádky pro děti míří každý měsíc do kin i na streamovací platformy. Ponořte se do světa fantazie a dobrodružství s naším výběrem březnových filmových novinek pro rodiny s dětmi. Nemine vás proto další pandí kung fu dobrodružství, záchrana černého jaguára, návrat Gumpa, domácí skřítci, ale třeba i kouzelný svět Willa Wonky!

Kung Fu Panda 4

  • V kinech od 07. 03. 2024

Nemotorný kung fu hrdina Po je zase zpět! Tento Dračí bojovník již ukázal, že umí porazit prvotřídní padouchy, a to svým predispozicím navzdory. Když už se zdá, že v Údolí klidu má zavládnout opravdový klid, přijde nový vyzyvatel - mocná čarodějnice, původem chameleón, který se dokáže proměnit prakticky v kohokoliv.

Čarodějnice věří, že dokáže získat bojové dovednosti od všech legendárních kung fu bojovníků, které Po v minulosti porazil, a stane se tak neporazitelným monstrem. Zastaví ji náš pandí bojovník? A má na to stát se duchovním vůdcem, jak si to přeje Mistr Šifu?

Ella a černý jaguár

  • V kinech od 14. 03. 2024

Ella vyrůstá v amazonském pralese, kde její táta pracuje jako lékař. Svou nejbližší kamarádku si našla sama - je jím opuštěné koťátko vzácného černého jaguára. Ella se jí bez váhání ujme a pojmenuje ji Hope, neboli Naděje. Rána osudu je ale rozdělí a šestiletá Ella se musí náhle přestěhovat do tisíce kilometrů vzdáleného New Yorku.

Ale ani dlouhých osm let nedokázalo přerušit pouto mezi Ellou a divokou šelmou. Když se po letech Ella dozví, že místu, kde si jako malá hrála, hrozí zánik a Hope je ve smrtelném nebezpečí, neváhá ani minutu a rozhodne se do Amazonie vrátit. Černý jaguár je totiž mimořádně cenným úlovkem pro lovce a pašeráky zvířat! Přátelství Elly a jaguára je teprve začátkem pro velké a napínavé dobrodružství, v němž se budou muset postavit silnějším a mocnějším.

Gump - jsme dvojka

  • V kinech od 28. 03. 2024

Ve volném pokračování příběhu Gumpa s názvem Gump – jsme dvojka se diváci mohou těšit na o něco veselejší příběh se spoustou vtipných zvířecích scén. Nová Gumpova cesta začne přesně tam, kde ta předchozí skončila. Se svým milovaným Béďou Kozím Bobkem projde hlavní zvířecí hrdina příběhem, který už jim dávno předtím napsaly hvězdy. Vedle hlavního hrdiny se nově objeví také psí slečna Jenny, která si zahraje Gumpovu sestru Kytičku. V hlavních rolích se objeví Bolek Polívka, Richard Krajčo, Vica Kerekes, Štěpán Kozub, Zbigniew Czendlik a další.

Domácí příšerky

  • V kinech od 28. 3. 2024

Elfinové jsou zvláštní kouzelní skřítci, jejichž posláním je pečovat o "svého člověka". Jsou laskaví, dobrosrdeční a milují zmrzlinu. Ale i mezi Elfiny se najdou černé ovce… třeba Finnick. Finnick totiž opravdu nesnáší lidi. Pokaždé, když se někdo nastěhuje do jeho domu, snaží se jej různými způsoby vyhnat. A tak tento dům má pověst nejděsivějšího domu v městečku Berg.

Přesto se sem ale znovu nastěhují noví nájemníci - rodina s desetiletou dcerkou Kristýnou. A tahle chytrá dívka, která si ráda hraje na detektiva, Elfina Finnicka odhalí! Aby toho nebylo málo, bude tato nesourodá dvojice muset spojit své síly, aby vyřešila všechny záhady a zachránila celé město.

Wonka

  • Od 08.03.2024 na HBO MAX, APPLE TV+

Seznamte se - Willy Wonka! Výjimečný a talentovaný vizionář Wonka se ocitne v centru světa čokolády, přitom nemá nic než pár mincí v kapse a plný klobouk snů - jedním z nich je otevřít si vlastní čokoládovnu, která by se vyrovnala největším čokoládovnám světa.

Tohle nelítostné město ale nečeká zrovna s otevřenou náručí. Cukrářský kartel se nechce vzdát své klientely a nezastaví se proto před ničím. Wonka ovšem nepřestává snít a s pomocí několika nejlepších přátel a svého geniálního vynálezu se vydává na kouzelně lahodné dobrodružství. Film Wonka je založen na výjimečné postavě, která je ústřední postavou nejkultovnější dětské knihy Roalda Dahla a jedné z nejprodávanějších dětských knih všech dob.

To byly Informuji březnové tipy na rodinné filmy, které byste si ve vašem rodinném kruhu rozhodně neměli nechat ujít.

Nemusíte se ale omezovat, inspirujte se dalšími novinkami v kinech a na streamovacích platformách. Máme přehled rodinných filmů, ale třeba i animovaných filmů pro děti. Stačí si jen vybrat.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!