Diváci do kinosálů. Multiplexy znovu otevírají 10. června

Diváci do kinosálů. Multiplexy znovu otevírají 10. června 

Multiplexy mohou po dlouhé pauze znovu přivítat filmové diváky. Své brány velká kina otevřou již 10. června a na programu bude řada očekávaných premiér, včetně očekávaného pokračování hororu Tiché místo či novinek Godzilla vs. Kong a Cruella.

Menší jedno až dvousálová kina po celé republice mohla otevřít již koncem května a samozřejmě s dobrým počasím nyní nechybí ani letní kina pod širým nebem. S dalším rozvolněním zvou své diváky zpět do kinosálů už i multiplexy Cinema City, Cinestar nebo třeba Premiere Cinemas. První projekce se mohou spustit již od čtvrtka 10. června a diváky zajisté čeká také program nabitý novinkami a odloženými premiérami.

Návštěvníci se mohou těšit na film Cruella z dílny Walta Disneyho, ve kterém hlavní roli bezcitné vražedkyně dalmatinů ztvární Emma Stone. Milovníci hororu jistě netrpělivě (a v tichosti) vyčkávali pokračování Tiché místo: Část II, které bylo kvůli pandemii několikrát odloženo. Recenzi na jedničku si můžete připomenout zde

Dále je v nabídce záznam koncertu rockové skupiny Bon Jovi – From Encore Nights. Nejmladší diváky potěší animovaný film Tom a Jerry a v neposlední řadě na velkém plátně nebudou chybět ani velká monstra Godzilla vs. Kong.

Během letních měsíců diváky dále čeká hollywoodský trhák z prostředí Marvel Cinematic Universe Black Widow, následují velmi očekávané české filmy jako komedie Matky, výpravný film Miroslava Ondříčka Zátopek. Na podzim už se chystá celovečerní dokumentární film o Karlu Gottovi s názvem Karel nebo legendární James Bond ve filmu Není čas zemřít

Během projekcí budou i nadále respektována všechna aktuální vládní nařízení a opatření. Ve všech sálech je zaveden tzv. social distancing, kdy mezi jednotlivými skupinami diváků budou dodrženy rozestupy minimálně jedné volné sedačky.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!