Imagine Dragons se vrací domů. Na Disney+ zahrají v rodném Las Vegas

Imagine Dragons se vrací domů. Na Disney+ zahrají v rodném Las Vegas 

Videotéka Disney+ v polovině prázdnin nabídne exkluzivní záznam koncertu americké kapely Imagine Dragons s podtitulem Live in Las Vegas.

 

V koncertním dokumentu se populární formace vrací do města, které položilo základy jejího úspěchu a pomohlo formovat její zvuk. Kapela z Las Vegas zahrála na Allegiant Stadium, největší scéně v okolí známého místa hazardu. Dokument vyšel na platformě Hulu v polovině července a nyní potěší i české diváky. Od 30. července bude k dispozici na videotéce Disney+.

"Jsme na větším pódiu, v zásadě se ale nic nemění," komentují v nadsázce členové kapely svůj vzestup, který začal právě hraním v barech a kasinech na Las Vegas Strip. V režii a produkci Matta Eastina nabídne dvouhodinový snímek nejen velkolepé vystoupení, ale i sondu do života a uměleckého směru americké čtveřice v čele s Danem Reynoldsem. Níže se podívejte na upoutávku a výše se proklikněte přímo na samotný film.

Imagine Dragons několikrát vystoupili i v Česku a s Informuji jsme byli u toho. Podívejte se na náš report z Letňan loňského roku, text k vystoupení v O2 areně nebo fotografie z festivalu Colours of Ostrava.

 

Kdy a kde dávají film: Imagine Dragons Live in Vegas

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Hrají:

Kdy a kde dávají film:

Podobné filmy

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!