Filmové a seriálové tipy, týden #23: Mechanická monstra, návrat naháčů i hudební superhrdinové

Filmové a seriálové tipy, týden #23: Mechanická monstra, návrat naháčů i hudební superhrdinové 

Comeback striptérů a Transformerů nebo provokativní seriál od autora Euforie. Kromě jiného zveme i na poslední koncert FILMharmonie v sezóně!

Transformers: Probuzení monster

 

Autoboti se posedmé vrací na plátna. Už bez režiséra Michaela Baye, ale zato se zvířecími příbuznými Maximaly. V devadesátých letech společně bojují o přežití svých druhů a návrat domů. Do hledání artefaktu, který to umožní, tradičně zasáhne i lidská posádka Noah a Elena. Nové pokračování řídil režisér Creeda II Steven Caple Jr. Poslední díl si připomeňte proklikem do videotéky výše.

Do naha!

 

Nezaměstnaní oceláři se vracím v jednom z nejodhalenejěších combacků. Více než čtvrtsoletí po premiéře filmu Full Monty se Do naha! vrací na Disney + s osmidílným pokračováním, které znovu sleduje naše svlékající se hrdiny z Sheffieldu. V hlavních rolích se vrací téměř celé původní obsazení včetně Roberta Carlylea, Marka Addyho či Stevea Huisona.

Idol

 

Pozlátko hudebního průmyslu, nebezpečí a intimita křičící sytými barvami. Samozvaný guru svádí labilní popovou hvězdu ve věku instagramů, drog a alkoholu. Bujarý večírek tvůrce seriálu Euforie Sama Levinsona láká na šest dílů plných kontroverze, kde titulní úlohy ztvárňují zpěvák The Weeknd a dcera Johnnyho Deppa Lily-Rose Depp. Bude Idol dalším seriálovým hitem ze stáje HBO Max?

Přeplněný pokoj

 

Je léto roku 1979. Filmový Spider-Man Tom Holland hraje Dannyho Sullivena, mladíka, který je zatčen a obviněn z šokující vraždy. Záhadu se zločinem spojenou si bere na starost Rya Goodwin, ta poslední osoba, která by měla případ vyřešit. Ale právě ona musí najít sktuečného zločince než se dopustí další ohavnosti. Kromě Hollanda si v seriálu Apple TV+ zahráli také Amanda Seyfried nebo Will Chase.

Arnold

 

Sportovec, herec a politik. Arnold Schwarzenegger bere Netflix útokem. V zábavném spotu láká na akční hity zmíněné videotéky, sám ji ale plní zajímavým obsahem. Ztřeštěný seriál FUBAR nyní doplnil o třídílný dokument Arnold. Celých 180 minut ze zákulisí pestrého života guvernátora je určitě zajímavou kariérní soundou do soukromí legendy. A určitě bude lepší než FUBAR.

FILMHARMONIE: Superheroes 

Filmová filharmonie při posledním koncertu jubilejní desáté sezóny slibuje velkolepý zážitek. Pod vedením dirigenta Roberta Kružíka (koncert Valentýn) odehraje show s názvem Superheroes věnovanou hrdinům stříbrného plátna. Zazní ikonické melodie, a také koncertní suity ze Supermana, Batmana, Úžasňáků, Avengers nebo Hellboye. Lístky na neděli 11. června jsou k dispozici zde.

Další novinky a recenze najdete v naší filmové rubrice.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!