Comic-Con Junior přivítá hvězdy z Nekonečného příběhu, Hvězdné brány, Harryho Pottera i Duny

Comic-Con Junior přivítá hvězdy z Nekonečného příběhu, Hvězdné brány, Harryho Pottera i Duny 

Comic-Con Junior, mladší bratříček pražského Comic-Conu, zve fanoušky fantasy a sci-fi na první ročník do Brna. Svou účast potvrdily další hvězdy, mezi nimi herci Noah Hathaway a Lexa Doig nebo komiksové tvůrkyně sestry Jančovy. Comic-Con Junior proběhne v termínu 22. a 23. října 2022 na Výstavišti Brno.

Festival popkultury Comic-Con Junior slibuje dva dny doslova fantastické zábavy. Návštěvníky čekají turnaje stolních her i videoher, autogramiády i besedy se zahraničními a domácími herci a umělci, workshopy, soutěže, přednášky, výstavy i interaktivní, pohybový a kreativní program pro děti a mládež. Právě svým mladším fanouškům věnuje nový Comic-Con Junior větší programovou pozornost.

Svou účast přislíbil například americký herec Noah Hathaway, který se do povědomí diváků dostal díky roli Boxeyho v původním televizním seriálu Battlestar Galactica. Všeobecnou popularitu mu ovšem přinesla až titulní role Atreje v kultovním filmu Nekonečný příběh

Fanoušci Hvězdné brány a seriálu Andromeda se mohou těšit na Michaela Shankse a Lexu Doig. Kdo jiný ze světa Harryho Pottera by zavítal za převážně mudlovským publikem do Brna, než nadšenec Arthur Weasley - respektive anglický herec Mark Williams, který se rolí tohoto čaroděje dostal do povědomí fanoušků fantasy.

Za české umělce přijede Miroslav Táborský, který se objevil i v zahraničních projektech jako DunaBídníciEurotrip či Kletba bratří Grimmů. Z nedalekého Slovenska dorazí sestry Jančové - Zuzka kreslí komiksy a Iva k nim píše scénáře. Kladné ohlasy získal hned jejich první komiks s názvem Peter: Skúška.

Comic-Con Junior proběhne na Výstavišti Brno od 22. do 23. října 2022. Vstupenky jsou k dostání u prodejce Ticketstream.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Brněnské výstaviště nabízí i další akce

Místo konání: Brněnské výstaviště

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!