RockOpera láká na svou nejtemnější premiéru i na zavedený repertoár

RockOpera láká na svou nejtemnější premiéru i na zavedený repertoár

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Novou divadelní sezónu odstartovala ve čtvrtek 21. září také pražská RockOpera. Na její prkna se tak po prázdninách opět vrátí stálice, jako jsou Viktor Dyk, Jiří Zonyga, Jan Toužimský a mnoho dalších hvězd hudební scény. 

RockOpera Praha láká na zavedený repertoár i na zbrusu novou koncertní premiéru opery Vymítač. Kromě ní se mohou diváci těšit i na nejnovější hry Proces s Kamilem Střihavkou či na Malého prince v hlavní roli s Irinou Andreevou. Fanoušky láká RockOpera rovněž novým singlem Jen pár vět, který pro ni nazpívali zmiňovaný Viktor Dyk a zpěvačka Žántí. Skladbu uvedli videoklipem, jehož se ujala Tereza Doležalová, jedna z výtvarnic rockové opery. 

“RockOpera není příznivcem zpívání za doprovodu playbacku. Necháváme se inspirovat velkými rockovými koncerty a svá vystoupení obohacujeme silnými strhujícími příběhy. Ty dávají jak našim představením, tak naší hudbě další dimenzi příznačnou i pro klasické opery nebo symfonické básně,” láká návštěvníky zakladatelka a umělecká šéfka Pavla Forest, “že naše divadlo klade velký důraz i na muziku jako takovou, dokládají naše studiové nahrávky, které se už brzy objeví v celosvětových online obchodech.” 

Velkým lákadlem v programu nové sezóny je koncertní premiéra nově připravované rockové opery Vymítač, která se bude inspirovat exorcismem. Podle tvůrčího týmu se má jednat o jednu z nejtemnějších a nejtvrdších oper, jež RockOpera kdy nazkoušela. Zájemci se mohou těšit rovněž na Rockovou akademii, díky níž se otevírají dveře k divadlu i laikům či začínajícím umělcům. Kurzy zahrnují pěvecké disciplíny, ale rovněž hru na basu, klavír či maskérství.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

RockOpera Praha nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: RockOpera Praha

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!