Divadlo Lucie Bílé uvede premiéru Dokonalá svatba

Divadlo Lucie Bílé uvede premiéru Dokonalá svatba 

S nastupující divadelní sezónou čeká pražské Divadlo Lucie Bílé hned několik novinek. Vedle připravovaného muzikálu Srdeční záležitost je to například začínající spolupráce s úspěšnou divadelní společností Indigo Company. Ta se poprvé na prknech divadla, jehož majitelkou a principálkou je zlatá slavice Lucie Bílá, představí již 4. října, a to s divácky oblíbenou komedií Dokonalá svatba.

Bill má rád Rachel. Rachel má ráda Billa. Brzy bude dokonalá svatba, na kterou se těší oba snoubenci i všichni kolem nich. Jenže ráno před svatbou se Bill po noci, ze které si díky loučení se svobodou vůbec nic nepamatuje, probudí v posteli se zcela neznámou dívkou. Na dveře už klepe ženichův svědek Tom a brzy také nevěsta. Podaří se svatební den zachránit anebo mohla noc před svatbou všechno změnit?

Foto: archiv DLB

Situační komedii britského dramatika Robina Hawdona uvedla divadelní společnost INDIGO Company v režii Lumíra Olšovského poprvé již v roce 2013. O několik let později se Dokonalá svatba dočkala obnoveného nastudování s částečně novým obsazením. V něm se diváci mohou těšit na Václava Koptu s manželkou Simonou Vrbickou, Ivanu Korolovou, Veroniku Čermák Mackovou, Zbigniewa Kalinu, Lilian Fischerovou, Janu Trojanovou nebo Michaele Vykuse. Komediální atmosféru v ději dotváří také originální hudební podkres, který pro inscenaci připravil Ondřej Ruml.

Vstupenky k dostání naleznete zde.

Foto: archiv Divadlo Lucie Bílé

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Lucie Bílé (Ta... nabízí i další akce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!