SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na komedii Nikdy není pozdě

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na komedii Nikdy není pozdě 

Letní scéna Divadla Kalich pod názvem Prima Hvězdné léto po žižkovskou věží je v plném proudu. Nyní však máte možnost vyhrát vstupenky na unikátní komedii Nikdy není pozdě v obsazení Jany Paulové a Václava Vydry.

Jana Paulová a Václav Vydra jako filmová dvojice trhají divácké rekordy, kdykoli se objeví na obrazovce, ovšem na divadelním jevišti se spolu setkávají až nyní. Dlouho totiž hledali natolik dobrý komediální text, který by byl pro tak výjimečnou spolupráci dostatečným důvodem. Takový text našli v důmyslně vystavěné komedii Norma Fostera Nikdy není pozdě. Dává vyniknout ohromnému komediálnímu talentu obou herců, zároveň má i ztišené tóny k zamyšlení. Vypráví příběh dvou lidí, jejichž životní cesty se v průběhu dlouhých desetiletí sice několikrát protnou, ale pokaždé se zase vydají jiným směrem. Až dojde k jednomu osudovému setkání… Jana Paulová a Václav Vydra se v tomto příběhu objeví dohromady v šesti rolích!

Pokud si nechcete nechat ujít tento jedinečný divácký zážitek, soutěžíme o 3x dvě vstupenky s datem 31. srpna.

Soutěžní otázka zní:

Ve které oblíbené filmové komedii si Jana Paulová s Václavem Vydrou zahráli manželský pár?

a) Jak svět přichází o básníky

b) Kameňák

c) Jáchyme, hoď ho do stroje!

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište DIVADLO KALICH). Výherce vyhlásíme 24. srpna. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Divadlo Kalich

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Kalich nabízí i další akce

Místo konání: Divadlo Kalich

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!