Multikina chystají předčasné Vánoce. V neděli jsou filmy jen za 50!

Multikina chystají předčasné Vánoce. V neděli jsou filmy jen za 50!

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Třetí adventní neděle bude letos ve znamení filmových dárků. Největší česká multikina nadělí o víkendu zlevněné vstupenky do všech sálů po celém Česku.

Nejlevněji pořídíte u společnosti Cinema City, která nabízí pro členy klubu 2D projekce za 50 korun, 3D snímky za 100, IMAX formát za 110 a 4DX za 200. Pokud nejste členy klubu, za film si připlatíte ještě 20 korun navíc. Klubovou slevu lze uplatnit maximálně na čtyři vstupenky s jednou kartičkou.

Levnou neděli chystá i Cinestar. V něm za filmy zaplatíte jako členové klubu 60 korun za 2D projekce a 100 za trojrozměrné. Jako běžní návštěvníci 80 a 120.

Posledním kinoježíškem je Premiere Cinemas, kde všichni návštěvníci rovněž zaplatí 60/100 korun podle typu projekce. Členství v klubu není nutné, nejmenší z trojice českých multikin totiž podobné výhody vůbec nemá. Navíc ale nabízí akci s občerstvením. K velkému nápoji dostane každý malý slaný popkorn zdarma.

Akce platí po celé republice. Důležitá je informace, že lístky nelze rezervovat, ale pouze kupovat. A to buď online na webových stránkách nebo na pokladnách kin. Za malý peníz si můžete vychutnat některé z hitů, které stále běží. Ať už potterovská Fantastická zvířata, temná Noční zvířata, Příchozí nebo nového rekordmana českých premiér, druhý díl Anděla Páně.

Program kin po celé republice najdete na https://www.informuji.cz/kina.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!