Cirque Du Soleil zamíří v květnu do Prahy. Představí u nás svět Varekai

Cirque Du Soleil zamíří v květnu do Prahy. Představí u nás svět Varekai

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Pojem Cirque du Soleil je dnes již fenoménem. Ze skupiny dvaceti pouličních artistů, kteří stáli v roce 1984 u jeho zrodu, se stal význačnou mezinárodní organizací zajišťující vysoce kvalitní artistická vystoupení se sídlem v Québecu. Tato společnost má nyní již čtyři tisícovky zaměstnanců včetně více než 1 300 artistů z téměř padesáti různých zemí.

Cirque du Soleil již přinesl zábavu a okouzlení téměř 160 milionům diváků ve čtyřech stovkách měst, a to ve více než šedesáti zemích na všech kontinentech. V květnu příštího roku se představí úplně poprvé i českému publiku, když do našeho hlavního města přiveze hned čtyři exkluzivní představení Varekai.

Příběh Varekai začíná ve chvíli, kdy osamělý mladý muž opustí nebe a na padáku spadne do stínu kouzelného lesa, kaleidoskopického světa obydleného fantastickými tvory. Vlétne tak do mimořádného i absurdního dobrodružství. V tento den na okraji času, v tomto čistém místě s nekonečnými možnostmi se probouzí k životu nově nalezený zázrak tajemství světa a mysli.

Slovo Varekai znamená v romském jazyce tuláků kdekoliv. Představení, které režíruje Dominic Champagne, tak vzdává hold kočovné duši, duchu a umění cirkusové tradice a těm, kteří s nekonečnou vášní pátrají po cestě, která vede do světa Varekai.

Jak již bylo zmíněno, kritikou oslavovaná mezinárodní umělecká skupina Cirque du Soleil se s touto show představí v pražské O2 areně hned čtyřikrát, a to od 19. do 21. května 2017. Ceny vstupenek se pohybují v rozmezí 1.690 - 2.490 Kč a s jejich koupí můžete začít vlastně téměř okamžitě!

Zvýhodněné vstupenky na vystoupení Varekai jsou k dispozici on-line exkluzivně pro členy klubu Cirque Club od 2. listopadu 2016 13:00 hodin do 7. listopadu 2016 8:00 hodin. Více na www.cirqueclub.com.

Klub Live Nation začne s předprodejem 3. listopadu v 9 hodin ráno a potrvá do 7. listopadu, kdy bude ukončen v 8 hodin ráno. O hodinu později se pak rozjede oficiální předprodej.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: O2 arena

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!