SOUTĚŽ: Vyhrajte vstup na mezinárodní festival Palm Off Fest

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstup na mezinárodní festival Palm Off Fest 

V rozmezí 13. až 20. října se uskuteční další ročník Mezinárodního setkání divadel (nejen) střední Evropy Palm Off Fest, který se zaměřuje na politické a celospolečenské kontroverzní otázky. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

Podtitulem sedmého Palm Off Festu tentokrát bude motto Je to daleko?. Tento rok bude festival hostit státy jako Polsko, Kosovo, Moldavsko a Slovensko.

Festival zahájí inscenace 24 Slovenského národného divadla, která autorským způsobem zkoumá emoce ve slovenské společnosti vyvolané konfliktem na Ukrajině. V inscenaci diváci zažijí zpovědi herců, stand-up i přímé oslovování herci, kteří si část textů napsali sami. Osudy ukrajinských příchozích, postoje ruské strany, ale hlavně náš vztah k tomu, co se momentálně v Evropě děje, dělají tuto inscenaci výjimečně aktuální.

Kromě divadelního programu chystá Palm Off Fest také bohatý doprovodný program. Přednášku Blízké i vzdálené světy Williama Shakespeara profesora Martina Hilského, tradiční diskuze s tvůrci po každém představení a poetické divadelně-hudební večery. Festivalový týden uzavře koncert hudební skupiny Dunaj.

Více informací se dočtete v našem článku.

Na festival Palm Off Fest jsou ve hře 3x dvě vstupenky na. Stačí odpovědět na soutěžní otázku.

Soutěžní otázka zní: 

Jaký název nese zahajovací inscenace letošního festivalu?

a) 24

b) 25

c) 26

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu a označte osobu, kterou chcete vzít s sebou. Výherce vyhlásíme 11. října. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Palm Off Fest

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo pod Palmovkou nabízí i další akce

Místo konání: Divadlo pod Palmovkou

Další novinky z umění

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!