Måneskin i The Hives. Rock for People Hope začíná už v pátek

Måneskin i The Hives. Rock for People Hope začíná už v pátek  

Festival Rock for People musel již podruhé odložit svůj plnohodnotný‎ ročník. Své fanoušky ale o prázdninách hudebně abstinovat nenechá. Jeho skromnější verze startuje již v pátek 13. srpna.

Do nově upraveného areálu královéhradeckého Festivalparku dorazí 13. a 14. srpna hudebníci z České republiky i ze zahraničí. Kromě hudby láká Rock for People Hope také na návštěvy řečníků, divadelníků, stand-up komiků, tanečníků a akrobatů.

Vrcholem pátečního dne bude vystoupení kapely Måneskin, italské senzace, která zvítězila v letošním ročníku Eurovision Song Contest se sv‎ým hitem Zitti e buoni. Vystoupí také švédští rockeři Mando Diao, česká formace John Wolfhooker, francouzská metalcorová partička LANDMVRKS a ženské duo Ikan Hyu ze Švýcarska.

V sobotu se návštěvníci dočkají švédské rockové legendy The Hives, texaského projektu Missio a o pořádnou nálož energie se postarají holandští De Staat. Program festivalu doplní i Imminence, Redzed, Skynd, I Love You Honey Bunny, Venues, PSH, Annabelle, Vanessa, Deaf Heart a další.

Na diskuze na scéně O CO2 JDE během festivalu dorazí třeba bývalý ministr životního prostředí Martin Bursík, hudebník a sportovec Ben Cristovao, novinář a komentátor Jindřich Šídlo i režisér a kameraman Markus Krug. Tuto stage bude pohánět unikátní vodíkový generátor H2BASE.

Organizátoři během festivalu oznámí další hvězdná jména, která dorazí na plnohodnotný ročník Rock for People, který by se měl uskutečnit příští rok ve dnech 16. – 18. června. Mimo jiné také náhradníka za kapelu The 1975, která účast v roce 2022 odmítla kvůli přípravě nové desky. Již potvrzenými interprety jsou Green Day, Fall Out Boy, Weezer, Skillet, Black Veil Brides či Northlane.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Park 360 nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!