Příští týden vypukne Ústecký Majáles. Nebude chybět Divokej Bill a Jelen

Příští týden vypukne Ústecký Majáles. Nebude chybět Divokej Bill a Jelen 

Ústecký Majáles je největší studentský festival v Ústeckém kraji, který se každoročně těší velké popularitě a účasti tisíců nadšených návštěvníků. Letos se Ústecký majáles uskuteční v sobotu 4. května.

První jarní akce v kraji přivítá 4. května v letním kině Ústí kapely Jelen a Divokej Bill. Těšit se můžete také na Pokáče, Udg, Poletíme? a Pilot. Tyto hudební stálice přinesou již po deváté do Ústí nezapomenutelnou festivalovou atmosféru, která rozproudí dav.

Prvním headlinerem, který vystoupí na Ústeckém Majálesu 2024, je kapela Jelen. Jejich silné texty si získali širokou fanouškovskou základnu. S hitovkami jako Klidná jako vodaJediný co chci a Ještě jednu noc, zaručuje Jelen skvělou atmosféru a neutichající zábavu.

Druhým headlinerem, jenž zazáří na Ústeckém Majálesu 2024, je kapela Divokej Bill. Divokej Bill patří mezi jednu z nejoblíbenějších českých rockových kapel, která svým jedinečným stylem spojuje prvky punku, rocku, folkrocku a tradiční české hudby. Jejich texty jsou plné životních radostí a strastí, sarkasmu a ironie.

Ústecký Majáles nabízí každoročně širokou škálu hudebního a kulturního programu, komfortní prostor pro relaxaci, kulturní aktivity a širokou nabídku gastronomických pochoutek.

Foto: archiv Ústecký Majáles

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!