Kultura z výdejního okénka - Cirk La Putyka láká na mikro představení

Kultura z výdejního okénka - Cirk La Putyka láká na mikro představení 

Akrobati Cirk La Putyka nelení a v době, kdy soubor nemůže vystupovat v kulturních zařízeních, připravují další netradiční projekt - výdejní okénko kultury. Nyní si diváci mohou užít novocirkusová krátká představení naživo a to vždy pro jednoho či dva diváky.

Po telefonní Ústředně78 s herci a zajímavými hosty či obrovských bublinách s akrobaty v pražských ulicích připravil soubor Cirk La Putyka projekt okénko kultury „pro kulturně závislé diváky“.

Podobně jako je to v případě restaurací otevře Cirk La Putyka od úterý 10. listopadu v hale Skleněnka naproti Jatkám78 „výdejní“ okénko, skrz něž budou moci diváci ve velmi omezeném počtu sledovat pětiminutové novocirkusové představení odehrávající se uvnitř. Herci budou od diváků v odstupu několika metrů a představení se budou moci zúčastnit pouze předem ohlášení diváci v konkrétním daném čase. Vstupné je dobrovolné, účastnit se mohou jednotlivci, dvojice nebo rodiny s maximálním počtem čtyř členů.

Foto Facebook Cirk La Putyka

"Již od března hledáme cesty, jak být divákům stále nablízku. Jak neztratit kontakt. Jak si udržet zdravou mysl a tělo v kondici. Jak vrátit členy souboru na společné jeviště, a to klidně i pro jednoho diváka," říká principál souboru Rosťa Novák mladší o novém projektu.

Členové souboru Cirk La Putyka v současné době také pomáhají například v nemocnicích nebo připravují projekt pro domovy seniorů nazvaný LaDění.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Jatka78 nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Jatka78

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!