Pražská kina nabídnou po znovuotevření předpremiéry i nedávné hity

Pražská kina nabídnou po znovuotevření předpremiéry i nedávné hity 

Za přísně definovaných podmínek mohou od 11. května znovu obnovit provoz kina. Vstup do sálu bude možný jen s rouškou a během projekcí bude zakázáno konzumovat občerstvení. Která pražská kina otevřou hned v pondělí a jaké snímky během prvního týdne nabídnou? Podívejte se na náš přehled.

CineStar

Pražská kina na Andělu a Černém Mostě zahájí obnovený provoz hned v pondělí 11. května. Dosud nevyčerpané vouchery do kin i členství v CineStar Clubu budou automaticky prodlouženy o tři měsíce.  

Cinema City

Přesné datum znovuotevření zatím síť multikin nezveřejnila, už teď je ale jisté, že se multiplexy na Chodově, ve Slovanském domě, Letňanech či Novém Smíchově v pondělí 11. května neotevřou. Více informací Cinema City brzy přinese na svých stránkách či sociálních sítích.

Kino Lucerna

Kino ve Vodičkově ulici opět přivítá diváky v pondělí 11. května. Během prvního týdne nabídne koprodukční novinku z baletního prostředí Dokud se tančí, dokument V síti, adaptaci Malé ženy či válečnou satiru Králíček Jojo. Pokud máte zakoupené vstupenky na promítání či akce přesunuté na náhradní termíny, vaše vstupenky zůstávají v platnosti.

Kino Světozor

Pod heslem Spolu zase v kině startuje v pondělí program i kino Světozor nedaleko Václavského náměstí. Program prvních dnů láká na oscarový snímek Parazit, komedii Vlastníci, dokument V síti nebo romantické drama Portrét dívky v plamenech.

Kino Aero

Artová scéna na Žižkově promítá od 11. května. Na zdejším dvorku bude vždy od 16 do 21 hodin otevřená také zahrádka. V příštím týdnu se návštěvníci můžou těšit na tarantinovku Tenkrát v Hollywoodu, válečný film 1917, akční snímek Gentlemani nebo na nový dokument Afrikou na pionýru.

Bio Oko

I letenský biograf se otevírá v pondělí po uvolnění vládních opatření. Nejbližší program zahrnuje projekci dokumentu V síti spojenou s debatou s režisérem Vítem Klusákem, předpremiéru americko-čínského komediálního dramatu Malá lež či maraton krátkých snímků iShorts z letošního roku nominovaných na ceny Americké akademie.

Kino Atlas

Od pondělí 11. května budou moci zájemci zamířit i do jednosálového kina na pražské Florenci. Program láká mimo jiné na revenge drama Staříci, mysteriózní horor Maják, drsný thriller Sviňa nebo premiérovou hororovou satiru Lov.

Kino Pilotů

Vršovické kino zahájí program v pondělí 11. května. Hned první den nabídne předpremiéru historického dramatu Vysoká dívka. V průběhu dalších dnů nebude na programu chybět sado maso love story Psi nenosí kalhoty, životopisný snímek Judy, adaptace Nabarvené ptáče či tragikomedie Národní třída.

Edison Filmhub

Termín znovuotevření jedno z nejnovějších pražských kin zatím tají, intenzivně však zatím pracuje na jeho přípravách. Butikové kino mezitím spustilo videotéku Edisonline, která nabízí evropské snímky uváděné na prestižních festivalech v Cannes či Benátkách i přístup k online vysílání několika filmových kanálů. O měsíční přístup na VOD platformu si můžete až do pondělí zasoutěžit zde

Butikové kino Edison Filmhub na přípravách otevření intenzivně pracuje. Foto: archiv kina

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!