SOUTĚŽ: Startuje první festivalová česko-slovenská videotéka Edisonline. Vyhrajte přístup do VOD

SOUTĚŽ: Startuje první festivalová česko-slovenská videotéka Edisonline. Vyhrajte přístup do VOD 

Edison Filmhub spouští videotéku Edisonline s nabídkou evropských i domácích snímků. Zasoutěžte si s námi a získejte měsíční přístup do VOD.

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Pražské butikové kino Edison Filmhub, které nedávno otevřela distribuční společnost Film Europe, rozšiřuje své služby divákům o videotéku Edisonline.

Základní balíček, který VOD nabízí od úterního spuštění, zahrnuje pět desítek převážně evropských snímků uvedených na renomovaných festivalech v Cannes, Berlíně či Benátkách, tucet filmů pro děti, a navíc přístup k online vysílání filmových kanálů Film Europe, Be2Can a Československo se stovkami festivalových a archivních česko-slovenských počinů. Každý měsíc bude platforma přidávat třicet filmů a postupně do konce května příštího roku nabídne přes 400 snímků.

Mezi filmy uživatelé najdou jak starší klasiky, tak i premiérové tituly a bonusový obsah složený z pravidelných pořadů Edison Filmhubu jako Mentální hygiena Aleše Stuchlého či Movie Barf Monday, zároveň také z delších tematicky laděných programů.

Měsíční přístup ke streamovací službě stojí 155 korun, tedy zhruba stejně jako vstupenka do kina. Část z výtěžku poputuje na finanční podporu kulturních prostorů zasažených koronavirovou krizí.

Chcete získat měsíční přístup do videotéky Edisonline? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 1 přístup do VOD.

Soutěžní otázka:

Ve které ulici v Praze sídlí kino Edison Filmhub?

A) Na Poříčí

B) Rytířská

C) Jeruzalémská

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pondělí 11. května. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Film Europe

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!