Carell si pronajal kancl ve vesmíru. S komedií Space Force přiletí na Netflix koncem května

Carell si pronajal kancl ve vesmíru. S komedií Space Force přiletí na Netflix koncem května 

Herec Steve Carell a scenárista Greg Daniels chystají comeback po úspěšném seriálu Kancl. V komedii Space Force představí šestou složku amerických ozbrojených sil a našlapaný casting.

Jako nevyzpytatelný šéf firmy na prodej papíru Michael Scott uchvátil diváky po celém světě. Nyní se Steve Carell vrací na televizní obrazovky jako generál Mark Naird, vedoucí nové speciální divize americké armády. Seriál Space Force si zřejmě bude utahovat z autorit a současné situace ve Spojených Státech pod vedením prezidenta Trumpa, ale také z lidské hlouposti, nešikovnosti a účelové byrokracie.

Vedle Carella, který se svěřil znovu do rukou starého známého Grega Danielse, uvidíme v řídícím centru další herecké hvězdy. V sérii účinkují například John Malkovich, Lisa Kudrow (Přátelé, Web Therapy) nebo Ben Schwartz (Muž na laně, Ježek Sonic, LEGO příběh 2)

Nová show, v české distribuci překládaná jako Jednotky vesmírného nasazení, vychází na platformě Netflix 29. května. Podívejte se na první ukázku.

Carell se v minulém roce objevil po boku Jennifer AnistonReese Witherspoon v dramatu The Morning Show, kterým se na trh uvedla videotéka Apple TV+. Kromě Kanclu slavil úspěch také jako John du Pont (nominace na Oscara za snímek Hon na lišku) nebo coby hlas animovaného Grua v sérii Já, Padouch.

Space Force přichází pár měsíců po další sérii s vesmírným zaměřením Avenue 5 se seriálovým doktorem Housem Hughem Lauriem v hlavní roli. Ta ale sázela na jednoduchý povrchní humor a mnoho diváků nepřilákala. Bude Carellova série podobná nebo překvapí? Jak se vám líbí ochutnávka ze Space Force?

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!