Ewan McGregor se zřejmě vrátí jako Obi-Wan Kenobi. Bude mít vlastní seriál

Ewan McGregor se zřejmě vrátí jako Obi-Wan Kenobi. Bude mít vlastní seriál  

Skotský herec Ewan McGregor se vrátí do role Obi-Wana Kenobiho, kterou poprvé ztvárnil v prequelu Hvězdných válek Skrytá hrozba v roce 1999. Podle serverů Variety a Deadline mu Disney dopřeje dostatek prostoru v připravovaném velko-rozpočtovém seriálu na platformě Disney+.

Ewan McGregor s Disneym podle serveru Variety o návratu do světa Star Wars teprve jedná. Herec se ale už dříve nijak netajil tím, že se považuje za velkého příznivce série. Dokonce se nechal slyšet, že by se do role Obi-Wana Kenobiho rád vrátil. Naposledy se jako tato postava objevil ve třetím díle prequelů Pomsta Sithů (2005). Malou roli měl také v roce 2015 v díle Síla se probouzí, kde však byl slyšet jen jeho hlas.

Ewan McGregor a Natalie Portman ve filmu Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith © Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved

Původně se mělo jednat o samostatný film, který se nakonec rozrostl na seriál. Detaily ohledně příběhu a dalšího hereckého obsazení zatím nejsou známy. Prozatím se ví pouze to, že se bude jednat o kratší sérii, která bude mít maximálně osm epizod. Obi-Wanova minisérie tak bude třetím seriálem ze světa Star Wars, který Disney+ odvysílá.

Natočen byl už The Mandalorian, který bude jedním z prvních seriálů, který se na Disney+ objeví. Desetidílná série režiséra Jona Favreau (Iron Man, Lví král) dostala rozpočet 120 milionů dolarů, spekuluje se o tom, že podobné peníze by nejspíš měl dostat také Obi-Wan. Kromě toho platforma Disney+ chystá příběh Cassiana Andora (Diego Luna) z filmového spin-offu Rogue One.

Fotografie: Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!