Hudební novinky, týden #10: Andělé, kytarový mág i připravovaná deska The Cranberries

Hudební novinky, týden #10: Andělé, kytarový mág i připravovaná deska The Cranberries 

Další týden a další hudební novinky. Návrat do Česka ohlásily Kelly Family, festival Prague Proms odhalil letošní program. A taky nám neušlo, kdo si odnesl domů výroční cenu Anděl.

Zřejmě nejvýraznějším vystoupením uplynulých sedmi dní byla show kytaristy Esta Tonneho v pražské Hybernii. V rámci své Integration Tour zahrál přítomným nejen na nástoj, ale i na city, jak psala Andrea Morkusová. V pražském Foru Karlín se znovu předávaly ceny Anděl pro nejúspěšnější interprety loňského roku. Pro sošku si dvakrát došli tři umělci či formace - Bára Poláková, The Atavist a také Lucie.

Od pop music míříme ke klasice. Svůj bohatý program odhalil Mezinárodní festival Prague Proms. V rámci svého 15. ročníku nabídne vše od tradičních melodií přes film až po jazz nebo dokonce Ivana Mládka.

Mezi novinkami z hudebního světa rezonoval také první singl z posledního alba The Cranberries, kteří nahrávku In The End s vokály zesnulé Dolores O’Riordan dokončí a následně kapelu rozpustí. Píseň All Over Now už má i videoklip, který vám nabízíme níže.

Kdo naopak zcela určitě pokračuje v koncertování jsou legendární The Kelly Family. Velkolepou show, během které oslaví výročí 25 let od vydání jednoho z nejúspěšnějších alb Over The Hump, dovezou 15. února 2020 i do pražské O2 areny. A v neposlední řadě se fanoušci mohou těšit na pop-rockové X Ambassadors. Kapela, která předskakovala na turné Imagine Dragons, se ukáže v Roxy, a to už 5. května.

Sledujte i dále aktuality z hudebního světa. A pokud nestihnete vše, to nejpodstatnější shrneme v tradičním výběru zase za týden.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!