The Kelly Family se vrací do Prahy. Velkolepou show oslaví 25 let od vydání nejslavnější desky

The Kelly Family se vrací do Prahy. Velkolepou show oslaví 25 let od vydání nejslavnější desky 

Legendární The Kelly Family se v únoru příštího roku vrací do Česka. Velkolepou show, během které oslaví výročí 25 let od vydání jednoho z nejúspěšnějších alb Over The Hump, přiveze 15. února 2020 do pražské O2 areny.

Po úspěchu nedávného světového turné, v rámci kterého se kapela The Kelly Family zastavila také v České republice, ohlásila návrat na hudební pódia. Na konci tohoto a začátku následujícího roku má v plánu odehrát více než 40 koncertů po celé Evropě. Fanoušci by měli očekávat velkolepou show, která oslaví výročí 25 let od vydání alba Over The Hump, ze kterého pochází hity jako An Angel či Santa Maria.

Sourozenecké seskupení The Kelly Family připravuje zcela nový program se zajímavým námětem. Celý koncert bude rozdělen do dvou částí. "V první polovině zahrajeme skladby z hitového alba Over The Hump, přesně tak za sebou, jako tomu bylo na skutečném hudebním nosiči. Mnoho ze skladeb, které jsou na albu, jsme nehráli dlouho naživo, a tak se moc těšíme. V druhé polovině koncertu zahrajeme ty největší hity, které jsme za posledních 40 let existence skupiny nahráli," vysvětlují členové skupiny.

Deska Over The Hump spatřila světlo světa v roce 1994 a patří mezi nejúspěšnější alba skupiny. Po celém světě se prodalo několik milionů kopií a pro Kelly Family a jejich fanoušky znamená hodně. Na albu lze najít hity jako An Angel, Santa Maria, Why why why a další. 

Celkově skupina vydala více než dvacet studiových alb. Má na svém kontě několik celosvětových hitů, které doslova pobláznily fanoušky. Jedná se o písně jako Fell In Love With an Alien, Becouse its Love, Nanana, I Cant Help Myself a další. 

V České republice zaznamenali největší slávu v devadesátých letech, kdy vytvořila hudební šílenství mezi tehdejšími teenagery. "Členové skupiny vyrostli stejně jako její fanoušci. Koncert může být velkou vzpomínkou na bezstarostné mládí," řekla za pořadatelskou agenturu JVS Group, Květa Havelková.

"Jsme velmi rádi, že si Kelly Family opět vybrali ke spolupráci naši agenturu a věříme, že my ani čeští fanoušci je nezklameme a připravíme jim stejně krásnou atmosféru v naplněné O2 areně, jako tomu bylo loni. A navíc jejich pražský koncert bude den po svátku svatého Valentýna. Vstupenky na něj budou tím nejlepším dárkem pro všechny nadšené fanoušky mezi námi," dodala.

Pražský koncert The Kelly Family se uskuteční 15. února 2020 v O2 areně od 20 hodin. Skupina při koncertě využije nejmodernější techniku. Nebudou chybět pyrotechnické efekty, speciálně uspořádané podium zajištující interakci s publikem, velkoplošné obrazovky a mnoho dalšího. Vstupenky jsou k dostání od 1 090 Kč až po 2 450 Kč v závislosti na zvolené zóně.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!