X Ambassadors se vrací do klubu Roxy

X Ambassadors se vrací do klubu Roxy 

Indie pop-rockoví X Ambassadors, kteří se do povědomí hudebních nadšenců zapsali především díky společnému turné s Imagine Dragons, se vrací do pražského klubu Roxy, který v minulosti vyprodali, svoji show předvedou tuzemskému publiku v neděli 5. května.

Kromě hitovek „Renegades“ a „Unsteady“ se mohou fanoušci kapely těšit na novou pecku „Boom“ s nakažlivým beatem. O té kapela prozradila, že pojednává o ukončování toxických vztahů a hledání síly ve smutných obdobích. Je zkrátka jasné, že se opět můžeme těšit na energickou show, která je pro kapelu typická. Stále populárnější američtí X Ambassadors, kteří si už stihli zahrát na jednom pódiu s Imagine Dragons, Muse, The Lumineers nebo Panic! At The Disco, ukazují, že jsou připraveni vydobýt si svoje vlastní místo v hudebním světě.

Naposledy kapela vyprodala klub Roxy v roce 2017, nyní se to chystá zopakovat. Kapela vznikla v roce 2009 a od té doby hraje ve stejném složení, frontman skupiny Sam Harris se díky svému zvučnému hlasu stal výhradním sólistou, kláves se chopil jeho bratr Casey, kytary letitý přítel obou bratrů Noah Feldshuh, posledním členem kapely je bubeník Adam Levin. X Ambassadors se ve svých začátcích zviditelnili písní Unconsolable, která přitáhla pozornost posluchačů, a pomohla tak skupině prorazit. Od té doby kapela stoupá stále vzhůru, kromě spolupráce s jinými uznávanými interprety vystupovali také na nespočtu zajímavých velkých festivalů.

Fotografie: Lucie Levá

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!