Colours of Ostrava hlásí prvního headlinera. Na Moravu dorazí legendární The Cure

Colours of Ostrava hlásí prvního headlinera. Na Moravu dorazí legendární The Cure  

Jeden z největších českých festivalů Colours of Ostrava hlásí prvního hvězdného interpreta. A rozhodně se nedrží při zdi. Do České republiky totiž přiveze britskou kapelu The Cure.

Letos oslaví Colours of Ostrava svou plnoletost a vypadá to, že pro své návštěvníky chystá opravdové lahůdky. „Lepší a slavnější kapelu si k osmnáctému ročníku našeho festivalu, tedy ke ‚vstupu do dospělosti‘, nemůžeme ani přát. Je to pro nás obrovská pocta a splněný sen. Vždyť The Cure patří k největším legendám světové hudby, ovlivnili několik generací muzikantů a kapel. Přestože letos oslavili 40 let své existence, The Cure prostě nestárnou,“ raduje se Zlata Halušová, ředitelka festivalu.

The Cure jsou součástí hudební scény již od roku 1978, kdy partička kolem zpěváka a kytaristy Roberta Smitha odehrála své první vystoupení. Nyní má na svém kontě již přes 1 500 odehraných koncertů, 13 studiových alb, hned několik koncertních filmů, živých alb a soundtracků, knih i nespočet singlů. Mezi ty nejznámější patří Friday I´m In Love, In Between Days, Just Like Heaven či Boys Don´t Cry.

Již osmnáctý ročník festivalu Colours of Ostrava se uskuteční od 17. do 20. července 2019, a to opět v industriálním areálu Dolních Vítkovic. Organizátoři připravují 20 scén a více než 350 programových bodů. Kromě koncertů českých a zahraničních kapel se návštěvníci dočkají i diskuzí v rámci mezinárodního fóra Meltingpot, divadla, workshopů, filmů, výtvarných instalací a dalších doprovodných aktivit.

Vstupenky na festival jsou k zakoupení již nyní, a to za zvýhodněnou cenu 2 490 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Areál Dolní Vítkovice nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Areál Dolní Vítkovice

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!