Rocková parta Škwor odstartovala turné se svojí novou deskou

Rocková parta Škwor odstartovala turné se svojí novou deskou 

Vyladěnou technickou show započala kapela tento týden v Českých Budějovicích. To samé přiveze ještě do dalších šesti měst naší republiky. Poslední sedmou zastávkou zakončí turné koncertem pod širým nebem v jihlavském amfiteátru.

Skupina vznikla v roce 1998, kdy ji pod názvem Skwar založili zpěvák a kytarista Petr Hrdlička, baskytarista Tomáš Kmec a bubeník František Vadlejch. Brzy poté se k nim přidal kytarista Leo Holan.

Současnou podobu kapely tvoří zakládající členové, zpěvák a kytarista Petra Hrdlička, bubeník Martin Pelc, baskytarista Tomáše Kmec a kytarista Jan Chudan. Od kombinace trash metalu a punku se hudební styl kapely nyní více přiklání k nu metalu plného ostrých kytarových riffůelektroniky a melodického zpěvu. V textech nejsou opomenuty vulgarismy, ale na druhou stranu dokáže být jejich hudba i jemnější jako například ve velmi populární písni Síla starejch vín.

Fanoušci mohou opět očekávat nabitou show plnou energie. Během koncertních zastávek zazní písničky z nového alba Sobě věrnej a samozřejmě také již dobře známé "škwoří" hity. Vstupenky na jednotlivé koncerty k dostáni u prodejce Ticketstream.

Sobě věrnej Tour

  • Ostrava (26. dubna od 18.00)
  • Plzeň (3. května od 18.00)
  • Liberec (10. května od 18.00)
  • Pardubice (17. května od 18.00)
  • Brno (1. června od 18.00)
  • Jihlava (7. června od 18.00)

Pokud však prahnete ještě po něčem větším, už teď se můžete těšit na velkolepé koncerty v O2 areně v termínech 20., 21. a 22. prosince 2024.

Foto: Facebook Škwor

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Mezinárodní Festival Dokumentárních Filmů Jihlava

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!