Multižánrový fest1val ve střední Evropě, který propojuje architekturu, design, film a módu. Unikátní ostravský fest1val, který se stane každoročním zahajovatelem festivalové sezóny, nabídne v oblasti Dolních Vítkovic a širšího centra týden programu od A do Z. Architektura, design, film a móda. Vše na jednom místě v jeden čas. Jedním slovem zážitek pro všechny smysly.

Tolik filmu, módy, architektury, designu, hudby a gastronomie na jednom místě ještě Ostrava neviděla, neslyšela ani neochutnala!

Ikony české a zahraniční umělecké tvorby napříč obory. Filmové premiéry a filmové delegace. Soutěžní filmová sekce vytvoří most mezi profesionální kinematografií a studentským pohledem přes oko kamery. Designové expozice, módní přehlídky, talk show, pocty oborovým ikonám, studentské soutěže, a bujaré večírky.

Červený koberec plný hvězd a vážených hostů otevře dveře na týdenní nezapomenutelné chvíle plné umění a inovace. Dny i noci nabité programem mezinárodní úrovně. Odvážné modely, rozvážné rozjezdy a vážně nevyzpytatelná finále. Fest1val je ostravská odpověď na festivalové trendy, které vládnou Evropě i světu.

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Fest1val

Zámek ZábřehOstrava (3 km)

STING ApartmentsHavířov (11 km)

Zámeček Petrovice Karviná (21.6 km)