Ethan Hunt láká na svou srpnovou misi, už pošesté. Podívejte se na nový trailer

Ethan Hunt láká na svou srpnovou misi, už pošesté. Podívejte se na nový trailer 

Držel se na letícím tryskáči, šplhal po mrakodrapu a teď se postaví Supermanovi. Tom Cruise se v další ze svých nemožných misí střetne se samotným mužem z oceli a předvede nějaké ty hříčky s helikoptérou.

Je jedním z nejslavnějších agentů ve filmovém vesmíru. Specialista na neproveditelné úkoly se už pošesté vrací do terénu, aby zabránil mezinárodní hrozbě. Kromě tradičních spolupracovníků Simona Pegga a Vinga Rhamese se na palubu vrací také Rebecca Ferguson coby Ilsa Faust a především - nový padouch. Toho si zahrál představitel Supermana Henry Cavill, jehož knírek pro práci na Mission Impossible způsobil nečekané komplikace dotáčkám k Justice League. Vstříc agentu Huntovi tentokrát odhodil kápi i superschopnosti a smířil se s rolí tradičního zabijáka. 

Cruise, tradičně jako bláznivý kaskadér, tentokrát předvede šílenou honičku ve vrtulnících. Při jiném kousku si dokonce zlomil kotník, když nohou narazil do zdi po výskoku z okna domu na protější zeď. Co všechno vás ve snímku s podtitulem Fallout čeká se podívejte v nové upoutávce. Režie se ujal Christopher McQuarrie, scénář napsali McQuarrie a Bruce Geller.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Hrají:

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!