Jak vypadá rocková Antigona? Zasoutěžte si s námi a přesvědčte se na vlastní oči!

Jak vypadá rocková Antigona? Zasoutěžte si s námi a přesvědčte se na vlastní oči! 

Příběh vystupující v hlubin tajemného starověku nabízí návštěvníkům pražská RockOpera Praha ve svém představení Antigona. Že jste ho zatím neviděli? V tom případě by vás mohla zajímat naše soutěž!

Linda Fait, Viktor Dyk, Daniela Gildenlöw Langrová, Lukáš Písařík či Pavla Forest - na ty všechny se mohou návštěvníci během představení těšit. V rockové opeře Milana Steigerwalda se prolínají dvě linie - nechybí téma generační vzpoury ani motiv lásky, která jde doslova až za hrob. Představení nabízí nadčasové sdělení, které je smyslem celého díla. 

A s námi si nyní můžete zasoutěžit právě o vstupenky na představení Antigona, které se uskuteční 7. prosince. A do RockOpery Praha se můžete podívat zdarma i s doprovodem! Stačí jen zodpovědět naší soutěžní otázku a být mezi třemi vylosovanými výherci. A lupeny na show jsou vaše! 

Soutěžní otázka: Soutěž byla ukončena, výherci byli kontaktováni e-mailem.  

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.  

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.


| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

RockOpera Praha nabízí i další akce

Místo konání: RockOpera Praha

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!