S rockovou operou Malý princ RockOpera Praha pokračuje ve své tradici autorských adaptací děl klasické literatury. Zpracování románu Antoine de Saint-Exupéryho je navíc její první rodinnou rockovou operou.

Příběh pojednává o letci, který ztroskotá v poušti. Když opravuje svůj letoun, objeví se Malý princ, který po něm chce, aby mu nakreslil beránka, a vypráví mu o svých zážitcích z putování vesmírem. O tom, na jakých podivných planetách byl a co na nich viděl. Kvůli cestování opustil svoji rodnou planetku, kde se zamiloval do růže.

Malý princ je nejznámější dílo francouzského spisovatele Antoine de Saint-Exupéryho. Na první pohled roztomilá pohádka v sobě skrývá filosofický podtext, jenž je čtenáři jasnější s přibývajícím věkem. Proto je příběh vhodnou látkou pro děti i jejich rodiče.

Kamil Střihavka je populárním českým zpěvákem. Svojí kariéru odstartoval v roce 1986 s power metalovou skupinou Motorband. Později přešel od Power Metalu k Hard rocku. Vystupoval také v triu BSP (Balage, Střihavka, Pavlíček)....

Další termíny akce

28.4.2024 15:00 (neděle) Přidat do kalendáře
3.11.2024 15:00 (neděle) Přidat do kalendáře

O akci jsme již napsali...

Divadla - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Malý princ RockOpera

Výstaviště HolešovicePraha (1 398 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (2 km)

Žižkovská televizní věžPraha (2.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.1 km)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.1 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (706 m)