Do kina od 60,-  Kč již tuto neděli

Do kina od 60,- Kč již tuto neděli

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Česká multikina se jako již tradičně v květnu rozhodla na jeden jediný den zlevnit vstupné na filmy. Akce platí v multikinech Cinema City, CineStar i Premiere Cinemas, a to následovně: V Cinema City za běžný 2D film dáte 80 Kč, s klubovou kartou 60 Kč. V CineStaru je totéž o 10 Kč dražší, Premiere Cinemas nabízí cenu 60 Kč všem a ještě navíc speciální zlevněné menu popkornu s nápojem. Zlevněné jsou i verze filmů 3D, 4DX, IMAX, Dolby Atmos a VIP sály. 

Většina kin nepovoluje na místa rezervace, chystáte-li se na některý z filmů, doporučujeme zakoupit vstupenky co nejdříve. A na co můžete vyrazit?

Mezi největší hity v nabídce patří stále ještě akční velkofilm Avengers: Infinity War od Marvelu, v němž se všichni hrdinové a ochránci planety Země i celé Galaxie spojí, aby se postavili mocnému Thanosovi. Další ze zdařilých filmů, jež můžeme doporučit, je horor Tiché místo - úspěšný jak u diváků, tak u odborné kritiky. Napínavý příběh je založen na myšlence, že kdo chce přežít, nesmí vydávat žádné hlasité zvuky.

Fanouškům komedií se pak naskýtá hned několik možností: v první řadě je to třetí pokračování německé komedie z prostředí střední školy s názvem Fakjů pane učiteli 3, dále třeba český film Dvě nevěsty a jedna svatba v hlavní roli s Annou Polívkovou či francouzská akční komedie Taxi 5.

Pokud se rozhodnete vyrazit za kulturou i s dětskými diváky, kromě oblíbeného dětského filmu Králíček Petr a animáku V husí kůži některá z kin pouze v neděli uvedou v předpremiéře nový animovaný film Hledá se princezna. A to zdaleka není vše - vybere si jistě úplně každý. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!