Indie folkoví Hollow Coves zavítají do Prahy

Indie folkoví Hollow Coves zavítají do Prahy

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Když v roce 2013 vzniklo australské duo Hollow Coves, neměli oba členové ani tušení, kam bude mít jejich hudební projekt za několik let namířeno. Nyní, po úspěšném debutovém albu, přiletí do Evropy, kde v rámci turné zahrají 25. září i v pražském Café v Lese.

Čeští fanoušci indie folkové kapely si tak budou moci poslechnout skladby jako The Woods, Home či These Memories, které mají na YouTube již miliony zhlédnutí, naživo, a navíc v prostoru Café v lese, který je svou atmosférou pro podobné komorní koncerty jako stvořený. Hollow Coves zde vystoupí 25. září ve 20 hodin.

Projekt Hollow Coves se zrodil v roce 2013 v hlavách dvou kamarádů – Ryana Hendersona a Matta Carinse, které spojovala vášeň v cestování a poznávání nejrozmanitějších koutů světa, ale také láska k akustické hudbě. Své první písně napsalo duo bez velkých ambic, jejich debutová nahrávka The Woods se však navzdory očekávání stala číslem jedna hned na několika australských hudebních žebříčcích.

Následoval vznik dalších písní, které vyšly pod debutovým, a zatím posledním, albem Wanderlust. Právě s ním nyní vyráží Hollow Coves na turné, a to nejen po Austrálii, ale i po starém kontinentu, kde zahrají například ve Francii, Spojeném království, v Německu, ale také v České republice. V Café v lese tak budou mít návštěvníci jedinečnou možnost poprvé si poslechnout kapelu, která dost možná bude za dalších pár let vyprodávat kluby po celém světě.   

Foto: goout.net

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Café V lese nabízí i další akce

Umělci: Hollow Coves

Místo konání: Café V lese

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!