Nejúspěšnější evropská jezdecká show se vrací do Česka

Nejúspěšnější evropská jezdecká show se vrací do Česka

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Magický příběh vyprávěný v koňském sedle – to je Apassionata, jezdecká show, jež po celé Evropě láká tisíce milovníků divadla a která zavítá na začátku nového roku i do České republiky. Čeští fanoušci se mohou těšit hned na dvě představení, která se uskuteční 6. a 7. ledna 2018 v pražské O2 areně.

Na své si přijdou jak dlouholetí příznivci show, tak i diváci, kteří Apassionatu uvidí poprvé. Nejúspěšnější evropská jezdecká show totiž slibuje celou řadu novinek. Vedle osvědčené koncepce uceleného uměleckého díla s působivou hudbou, světelnými efekty, tancem a koňmi nová show s poetickým názvem Sen slibuje dosud nevídané kaskadérské kousky jezdců.

Představí se také mnoho nových plemen koní, kteří společně s nejlepšími evropskými jezdci předvedou své umění. Kromě toho nebudou chybět ani poetické scény, drezúra, volný styl či komediální program s malými plemeny koní.

Apassionata Sen se v pražské O2 areně představí 6. a 7. ledna 2018. Vstupenky lze zakoupit v síti Ticketportal od 590 do 1690 Kč. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: O2 arena

Další novinky z umění

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!