Apassionata se v prosinci vrátí do pražské O2 areny

Apassionata se v prosinci vrátí do pražské O2 areny

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Apassionata, nejúspěšnější jezdecká show, se vrací do České republiky. Tentokrát s novým programem pojmenovaným Cinema Of Dreams, který obsadí naši největší arénu mezi 10. a 11. prosincem tohoto roku.

Velká doba filmu přichází: v malém městě je otevřeno kino "Majestic" a spolu s ním přišlo i kouzlo útěků do fantastických světů. V hlavních rolích se tentokrát představí děti Eva a Tom, jejichž společný život je v divadle snů formován.

V nové show Apassionata se návštěvníci mohou opět těšit na ohňostroj emocí a kreativity: soubor nejlepších jezdců představený v nádherných kompozicích působivých světelných efektů, s láskou navržených kostýmů, podmanivých rytmů, melodií a tanečních choreografií! Během závratné cesty v čase (včetně doby současné) budou mít diváci příležitost spatřit nový okouzlující program, který bude putovat po velkých evropských městech od října 2016 do června 2017.

Vstupenky na pražská vystoupení, která se uskuteční v sobotu 10. a neděli 11 prosince vždy od 14 hodin, seženete v předprodejích sítě Ticketportal a to v cenových relacích 590 - 1 690 Kč. Pro děti do 130 cm je připravena sleva 25 % ze vstupenky v 1., 2. nebo 3. kategorii.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: O2 arena

Více o "Apassionata"

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!