Apassionata přidává pro velký zájem další pražské představení

Apassionata přidává pro velký zájem další pražské představení  

Nejúspěšnější jezdecká show Apassionata se vrací do České republiky s novým programem nazvaným Cinema Of Dreams. A o obě její představení je takový zájem, že organizátoři přidávají ještě jednu třetí, tentokrát večerní, show.

Na základě obrovského diváckého zájmu se tak Praha dočká Apassionaty hned třikrát. V sobotu 10. prosince proběhnou dvě show. První od 14 hodin, druhá od půl sedmé večerní. Trojici pak uzavře představení v neděli 11. prosince. Vstupenky jsou k dispozici ještě na všechny tři termíny. K sehnání jsou v internetovém předprodeji od 590 do 1 690 korun.

Program Apassionaty tentokrát vypráví o kině Majestic, které bylo otevřeno v malém městě, do něhož spolu s biografem přichází i kouzlo útěků do fantastických světů. V hlavních rolích vystoupí děti Eva a Tom, jejichž společný život je v divadle snů formován. Návštěvníky provedou fantastickou cestou, během níž se nikdy nevzdají svých snů a nadějí.

Apassionata láká nejen na zajímavý příběh, ale především na ohňostroj emocí a kreativitu. Chybět nebudou působivé světelné efekty, nápadité kostýmy, podmanivé rytmy a melodie, ani propracované taneční choreografie. S novým programem bude vystupovat od října až do června příštího roku. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Místo konání: O2 arena

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!