Colours of Ostrava představují další zajímavé jméno, do ocelového města míří Damian Lazarus & The Ancient Moons!

Colours of Ostrava představují další zajímavé jméno, do ocelového města míří Damian Lazarus & The Ancient Moons!

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Pokud se stále nacházíte pod omamným vlivem pondělního úplňku a nezvládáte pečlivě sledovat novinky týkající se letošního ročníku Colour of Ostrava, tak vězte, že festivalový line-up je opět o jedno zajímavé jméno bohatší. Nově soupisku doplňuje slavný DJ a producent Damian Lazarus, který ocelovému městu představí nový projekt The Ancient Moons!

Ještě jako pouhý posluchač si původně londýnský svéráz počínal jako nezbedné a obrovskou porcí entuziasmu nabité dítě neustále vstřebávající takřka nekonečný příval nových vjemů. K hudebním žánrům tak přistupoval jako k hračkám; když jej přestaly bavit, jednoduše přesedlal na jiné, aby v konečném důsledku – už v roli interpreta – zakotvil u hračky jediné, nejmilovanější, kterou se stala taneční hudba. Na své dětské lásky ale nikdy zcela nezapomněl, a tak v jeho muzice zaznívají dobře slyšitelné ozvěny hip-hopu, soulu, funku, jazzu či vzrušujících afrických melodií. Zmíněné vlivy pak Damian Lazarus s železnou pravidelností vkusně zakomponovává a přetavuje do inovativních celků, které nenechávají chladnými ani ty největší odpůrce taneční muziky.

Ostravu tak zřejmě čeká energický set, který se i díky přítomnosti doprovodných muzikantů – klávesisty Robertem Gentryho, zpěváka Adeolou Badejo a perkusisty Bena Chetwooda – svou hypnotizující svádivostí vyrovná zvukům krysařovy flétny.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Areál Dolní Vítkovice nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Areál Dolní Vítkovice

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!