LP vydává klip k singlu One Last Time, přizvala herečku Jaime King

LP vydává klip k singlu One Last Time, přizvala herečku Jaime King 

Indie popová zpěvačka LP vydává třetí singl One Last Time z chystané desky, která by měla spatřit světlo světa v letošním roce. Ve videoklipu ke skladbě účinkuje herečka známá ze snímků Pearl Harbor nebo Sin City – město hříchu Jaime King.

LP se v textu k nové písni prý nechala inspirovat prchavostí milostných i jiných vztahů. „Je o tom, jak je každý okamžik cenný. Bez ohledu, jak málo či moc získáme od druhých, vždy se přistihneme, že vzpomínáme na společnou minulost. Sníme o věcech, které jsme měli říci dříve, než jsme se rozešli,” uvedla zpěvačka.

Na skladbě s LP, která ji složila při pobytu v Aténách a San José del Cabo v Mexiku, spolupracoval její dlouholetý kolega Mike Del Rio, jenž stojí i za zpěvaččiným hitem Lost on You i novými nahrávkami The One That You Love a How Low Can You Go z připravovaného alba.

V roli interpretčiny milenky se ve videu, jež se natáčelo v losangeleském historickém sídle The Paramour Estate z dvacátých let, objevuje její dlouholetá kamarádka Jaime King. Klip režíroval debutující Stephen Schofield.

Píseň mě vizuálně a niterně velmi oslovila. Ústřední motiv odráží křehkost životních pocitů a to, že všechno během krátké chvilky může zmizet,“ uvedl režisér. Podle LP se se Schofieldem snažili zachytit její vnitřní drama.

Zpěvačka, která se na hudební scéně výrazněji prosadila koncem roku 2016 s albem Lost on You a úspěch slavila i s následujícím počinem Heart to Mouth a singlem Girls Go Wild, by měla účinkovat na letošním ročníku Colours of Ostrava.  

Foto: Ryan Jay

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!