Rock for People je za dveřmi!

Rock for People je za dveřmi!

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Už za necelý měsíc vypukne ve Festivalparku v Hradci Králové jubilejní dvacátý ročník hudebního festivalu Rock for People.

Organizátoři slibují i pro tento rok velkolepu show s tuzemskými i zahraničními interprety. Dvacátý Rock for People otevře 2. července Večírek pro nedočkavé, který bude laděn do formy vlastního malého festivalu. Příští den pak bude oficiálně zahájen hlavní program, který nabídne návštěvníkům přes 200 seskupení z celého světa.

„Půjde o čtyři dny festivalu v jeho původním významu – s mnoha překvapeními, proměnami, spontánními akcemi, originální vizuální show, emocemi a samozřejmě koncerty – těmi plánovanými i náhodnými spojeními muzikantů třeba na ústřední asfaltové runwayi,“ lákají pořadatelé.

Hvězdami hradeckého hudebního menu budou letos například MANU CHAO, MADNESS nebo BIFFY CLYRO. V elektronickém kabátě se představí CHASE & STATUS a NETSKY LIVE. Rock for People nabídně také grunge amerických THE AFGHAN WHIGS i blues v podání filmové superstar STEVENA SEAGALA.

Tuzemskou scénu zastoupí návrat LUCIE, která se rozjíždí na svém halovém turné nebo CHINASKI, kteří sdílejí s festivalem dvacetileté narozeniny.

Na jeden z největších festivalů v České republice se chystá řada domácích i zahraničních fanoušků. Více informací na www.rockforpeople.cz.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!