Na Rock for People míří "mlátička" Steven Seagal! Místo mačety přiveze kytaru a svojí bluesovou kapelu

Na Rock for People míří "mlátička" Steven Seagal! Místo mačety přiveze kytaru a svojí bluesovou kapelu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Organizátoři letošního ročníku Rock for People oznámili, že ochranku festivalu tentokrát doplní legenda akčních filmů a rekordman v lámání končetin Steven Seagal!

Ne, není to aprílový žert! Tedy alespoň né to, že Steven Seagal do hradeckého Festivalparku skutečně dorazí. Na triku sice nebude mít nápis "STAFF", ale návštěvníkům festivalu jistě pár (hudebních) čísel předvede. Steven Seagal totiž není jen ikona laciných filmů, režisér, scénárista, producent, mistr bojových umění a dost možná budoucí guvernér státu Arizona, ale i velmi dobrý kytarista a zpěvák!

Stevenovo autentický bluesový projev léty zrál i díky společnému jamování s legendami jako byli a jsou Bo Diddley, John Lee Hooker nebo B. B. King. Jeho hudebním guru byl louisianský a texaský bluesman Clarence "Gatemouth" Brown. Na začátku července se tedy můžete těšit na dávku blues, world music, rocku a popu, kterou Steven Seagal "vystřelí" na festivalu Rock for People!

Po loňském vystoupení Karla Gotta, se organizátorům povedl další neuvěřitelný kousek, kdy návštěvníkům představí akčního matadora a zároveň nečekané hudební těleso!

Kromě Stevena Seagala nabídne 20. ročník Rock for People od 3. do 5. července  osvědčenou kombinaci prověřených jmen i nových talentů. Ze zahraničních interpretů jsou potvrzeni Manu Chao La Ventura (FR), Biffy Clyro (UK), Chase&Status (UK), Madness (UK), The Naked and Famous (NZ), Netsky LIVE (BE), Tom Odell (UK), Asian Dub Foundation (UK), The Strypes (UK), Molotov Jukebox (UK), School is Cool (BE), THePETEBOX (UK), The Afghan Whigs (US), We Came As Romans (US), Emmure (US), Holy Esque (UK) či Tricot (JP). Za českou hudební scénu jsou v současnosti potvrzeny kapely Lucie, Divokej Bill, Tata Bojs nebo Vypsaná fiXa.

Více na http://www.rockforpeople.cz/

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Steven Seagal

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!