Rock for People 2014

Adresa:

Hradec Králové, Letiště 38

Termín: 3.7.2014 5.7.2014
Vstupné:

Limitovaná edice - 1717 Kč

3čvc - 5čvc celý den

Žánr: rockfestivalrfp


Multižánrový festival Rock for People slaví v roce 2014 své 20. narozeniny!  Za tu dobu přivítal stovky hudebních hvězd jako MUSE, MANU CHAO, THE PRODIGY, THE OFFSPRING, PLACEBO, MY CHEMICAL ROMANCE, PARAMORE, PENDULUM, GARBAGE a mnoho dalších.

Rock for People se koná v centru České republiky, na letišti ve městě Hradec Králové se skvosty funkcionalistické architektury. Festivalový areál a camp pro návštěvníky se nacházejí na 50 hektarech pozemků. Koncerty probíhají na 2 velkých venkovních scénách, ve stanu pro 8 000 lidí a ve dvou hangárových scénách. Kromě toho si můžete zatancovat na několika DJ´s scénách nebo odpočinout v chill-out zónám, které jsou otevřeny až do ranních hodin.

Festivalpark s množstvím atrakcí, odpočinkových zón, pestrého cateringu i naddimenzované hygieny a sociálního zázemí má kapacitu 32 000 návštěvníků.

Dvacátý ročník festivalu Rock for People, který se uskuteční 3.-5. července v Hradci Králové, odhalil prvního headlinera. Na jubilejním 20. ročníku se představí současná skotská špička, kapela Biffy Clyro.

Druhé kulaté výročí téhle letní párty se pořadatelé rozhodli oslavit mimo jiné jednodenním vzpomínkovým festivalem BROD20 v původním místě konání - tedy v Českém Brodě.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Hradec Králové Akce v obci Hradec Králové

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Rock for People 2014

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (3.6 km)

Spa Resort Tree of LifeLázně Bělohrad (27.2 km)

Wellness Hotel VyhlídkaNáchod (30.2 km)