Votvírák hlásí první interprety. V Milovicích vystoupí Divokej Bill, Sto Zvířat nebo Pipes and Pints

Votvírák hlásí první interprety. V Milovicích vystoupí Divokej Bill, Sto Zvířat nebo Pipes and Pints

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Oblíbený festival Votvírák, který se již tradičně řadí mezi první akce nové festivalové sezony, zveřejnil první interprety. Na letišti Boží Dar ve středočeských Milovicích vystoupí 15. a 16. června 2018 Divokej Bill, BSP, Xindl X, Sto Zvířat a Pipes and Pints.

Votvírák však každoročně neláká jen na hudební účinkující: „Pro návštěvníky chystáme skvělý a našlapaný program, a to nejen hudební. Opět pracujeme na nabitém lineupu festivalu, ale i bohatém doprovodném programu. Na festivalu Votvírák 2018 toho čeká návštěvníky opravdu hodně. O veškerých novinkách budeme postupně informovat,“ uvedla dramaturgyně festivalu Martina Jablanovská.

Festival zatím odhalil jména prvních pěti účinkujících. V Milovicích si tak příští rok zahraje úvalská kapela Divokej Bill, trio Baláž – Střihavka – Pavlíček, alias BSP, oblíbený host festivalu Xindl X, skačková kapela Sto Zvířat nebo punkáči Pipes and Pints, kteří nedávno ohlásili svůj comeback.

Dvanáctý ročník festivalu Votvírák se uskuteční 15. a 16. června 2018 již tradičně na letišti Boží Dar v Milovicích. Vstup na festival je nabízen ve formě několika druhů klubových karet. Jejich ceny se pohybují od 299 do 1500 Kč. Karty lze zakoupit v síti Ticketstream.  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Více o akci...

Další hudební novinky

(1 hodnocení) A co tvé hodnocení?