Ostravský Majáles láká na Českého slavíka

Ostravský Majáles láká na Českého slavíka

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Do Dolní oblasti Vítkovic zavítá během Ostravského Majálesu písničkář, textař i skladatel Tomáš Klus. Stal se prvním oznámeným interpretem největší studentské akce v Moravskoslezském kraji, která se uskuteční 18. května 2018.  

“Věříme, že každý z návštěvníků si s držitelem Českého slavíka dokáže zanotovat několik písní,” vysvětlují organizátoři Majálesu, “obrovská energie, která je s Tomášovými koncerty neodmyslitelně spjata, zkrátka musí dostat každého. Vystoupení bude jedinečné a my se už nemůžeme dočkat, až si společně s námi pod pódiem zatančíte a zazpíváte notoricky známé písně.” Festival však slibuje i další známá jména. Ta dosud zůstávají v tajnosti. 

Kromě hudebního programu se mohou návštěvníci navíc i tento rok těšit na bohatý doprovodný program, který bude zahájen již 4. dubna, tedy více než měsíc před samotným Ostravským Majálesem. Předprodej vstupenek je k dispozici na internetových stránkách festivalu. Ve čtvrtek 1. února byla spuštěna druhá vlna vstupenek, v rámci níž pořídí až do konce března zájemci vstupenky za 200 korun. Spolu s prvním dubnovým dnem se cena zvýší o 50 korun. Na místě si pak zaplatíte 290 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Areál Dolní Vítkovice nabízí i další akce

Umělci: Tomáš Klus

Místo konání: Areál Dolní Vítkovice

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!