Islandští GusGus vydávají nové album Lies Are More Flexible. Českým fanouškům ho představí na Colours

Islandští GusGus vydávají nové album Lies Are More Flexible. Českým fanouškům ho představí na Colours

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Lies Are More Flexible je v pořadí již desátým albem islandské elektronické legendy. Čeští fanoušci si jej mohou poslechnout naživo hned v červenci, kdy GusGus vystoupí na Colours of Ostrava.

Fanoušci legendární skandinávské kapely GusGus se po celých čtyřech letech dočkali nové desky. První ochutnávkou z nového alba, které obsahuje celkem osm skladeb, se stal zvukově epický hypnotický singl Featherlight, který se již stal nejstahovanější písní švédského iTunes. Ani v posledním albu GusGus neochudí posluchače o gradující techno smrště, hutný a temnější house i popové výbuchy.

Na ochutnávku z nového alba se mohou čeští fanoušci elektronické hudby těšit již toto léto. GusGus totiž vystoupí v rámci festivalu Colours of Ostrava, který se uskuteční 18. – 21. července. Kromě této elektro formace, v jejímž čele stojí zakládající tandem Daníel Ágúst a Biggi Veira, vystoupí ve vítkovickém areálu například Jessie J, London Gramma, George Ezra, Kaleo, Ziggy Marley a spoustu dalších světových interpretů. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Areál Dolní Vítkovice nabízí i další akce

Umělci: GusGus

Místo konání: Areál Dolní Vítkovice

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!