Činoherák Ústí začíná opět hrát. Představení budou na lodi!

Činoherák Ústí začíná opět hrát. Představení budou na lodi!

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Spolek Činoherák Ústí, který svými představeními naváže na tradici Činoherního studia, uvede první inscenaci 20. května. Dočasná scéna připluje do Ústí po Labi. Činoherák Ústí totiž najde nové útočiště na lodi Tajemství, kterou spolku zapůjčí Divadlo bratří Formanů.

Divadelní loď Tajemství bude v Ústí nad Labem kotvit od 20. května do 9. června. Program zahájí představení Divadla Demago Zpátky do továren! Mezi dalšími plánováními inscenacemi jsou například Zkrocení zlé ženy, Romeo a Julie, Marlene Dietrich či současná černá komedie Láska práce, láska práce.

Během tří týdnů se mohou návštěvníci na palubě lodi těšit i na koncerty, jamy nebo maškarní ples Činoheráku. V plánu jsou také dopolední pohádková představení pro mateřské a základní školy a v sobotu 31. 5. se uskuteční dětský den.

Firmy si mohou rezervovat firemní představení Zkrocení zlé ženy nebo Marlene Dietrich, případně jim spolek může nabídnout sponzorský balíček v rámci partnerství s projektem Činoherák žije.

Rezervační systém a předprodej vstupenek na představení bude zahájen ve středu 30. dubna, a to na webových stránkách spolku cinoherak-usti.cz. Kompletní program bude zveřejněn tamtéž. Další informace a aktuality spolku najdete na cinoherak-usti.cz.

Nezávislý spolek Činoherák Ústí založili bývalí herci, zaměstnanci a sympatizanti Činoherního studia v Ústí nad Labem začátkem dubna. Jejich cílem je pokračovat ve více než čtyřicetileté tradici ústecké činohry navzdory snahám magistrátu o její likvidaci a oživit kulturním programem roky zavřené kino Hraničář. Dosáhnout toho chtějí i díky vyhlášené finanční sbírce. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!