YANNI: World Tour 2014 – fenomenální komponista se 2. května představí v Praze

YANNI: World Tour 2014 – fenomenální komponista se 2. května představí v Praze

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Yanni, hudební mág milovaný posluchači napříč generacemi, se v březnu vydal na velké jarní koncertní turné po dvaceti zemích světa YANNI: World Tour 2014. Po Chile, Argentině, Brazílii, Indii, Srí Lance turné pokračuje v evropských metropolích, mezi kterými poprvé v Yanniho úspěšné kariéře nebude chybět Praha! V pátek 2. května od 20.00 hodin tak v Tipsport Areně strhující  live vystoupení věhlasného komponisty a interpreta současné instrumentální hudby konečně zažije i tuzemské publikum. Ovšem se zakoupením vstupenek neradno otálet, protože Tipsport Arena je již z více než poloviny vyprodána. V Yanniho show zazní slavné hity (Santorini, Nostalgia, End of August, Niki Nana, Reflections of Passion a další), často v nových aranžmá, i skladby z aktuálního studiového alba Truth of Touch – díky využití nejmodernějších technologií v tom nejlepším možném zvuku!

Yanniho na koncertě tradičně doprovodí mezinárodní orchestr složený ze skvělých profesionálů, muzikantů jedenácti různých národností. Jedním ze sólistů je například Samvel Yervinyan z Arménie, Victor Espinola z Paraguaye zahraje na harfu, Ming Freeman z Číny na klávesy, Američan Jason Carder na trubku a další Američan Charlie Adams usedne za bicí... Sám Yanni se narodil v severním Řecku, ve městě Kalamata. Právě tahle rozmanitost a pestrost nabíjí koncerty mimořádnou hudební energií.

Yanniho hudba překročila všechny kulturní hranice a zazněla ve více než 40 různých zemích, proslulé se staly jeho velkolepé koncerty v Tádž Mahalu, Acropoli, Kremlu nebo v čínském Zakázaném městě, za svou tvorbu získal přes 40 platinových a zlatých desek, prodal více než 25 milionů alb. Úspěchy o to pozoruhodnější, že Yanni je 100% hudební samouk. Má vrozený cit, který mu v hudebním rozvoji hodně pomáhá, dokonce si vytvořil vlastní systém zápisu melodií. Yanniho hudba je odrazem jeho duše, jeho představ a pocitů, plynoucích z každodenních zážitků.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Sportovní hala Fortuna nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Sportovní hala Fortuna

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!