YANNI v Praze

YANNI v Praze

Adresa:

Praha 7, Za elektrárnou 419

Termín: 2.5.2014
Vstupné:

690 Kč až 1 990 Kč

2květen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypop


YANNI, legendární pianista-klávesista komponující ve stylu New Age, zavítá poprvé do České republiky 2. května 2014, kde v Praze představí svou show v rámci světového turné Svět bez hranic.

Yanni získal svou první nominaci na Grammy v roce 1992 za své album Dare To Dream, v roce 1993 pak následovalo album In My Time. Se svými živými vystoupeními navštěvuje proslulá místa, např. indický Taj Mahal, anglickou Royal Albert Hall, Zakázané město v čínském Pekingu nebo El Morro v Puerto Ricu. Koncertoval před více než 2 miliony fanoušků ve více než 20 zemích celého světa. Za průlomovou událost ve své kariéře považuje koncert v bájné řecké Akropoli v roce 1993, kterou díky záznamu a televiznímu přenosu vidělo půl miliardy lidí ze 65 zemí světa.

Yanni za svou tvorbu získal více než 40 platinových a zlatých alb a prodal dohromady přes 25 milionů nosičů po celém světě. Jeho unikátní hudební kompozice byly zahrnuty do všech televizních vysílání Olympijských her od roku 1988 a jeho hudba se standardně používá pro podkresy sportovních přenosů významných sportovních událostí typu Super Bowl, Tour de France a golfových mistrovství PGA.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce YANNI v Praze

Výstaviště HolešovicePraha (847 metrů)

Vila LannaPraha (1 513 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (2.5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.6 km)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (2.6 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.8 km)