Stella Jones doprovodí The Duke Ellington Orchestra na koncertech v Brně a Praze

Stella Jones doprovodí The Duke Ellington Orchestra na koncertech v Brně a Praze

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Stella Jones se svým sametovým hlasem doplní na koncertech v Brně a Praze nejstarší jazzové těleso na světě – The Duke Ellington orchestra. Dcera známého trumpetisty Carmela Jonese se v Brně neukáže poprvé. Minulou zimu zde vystoupila s gospelovým souborem Christmas Gospel Singers. Nyní se v brněnském Sono Music Clubu a pražském Velkém sále paláce Lucerna představí po boku jednoho z nejznámějších jazzových těles.

The Duke Ellington orchestra zahraje v české metropoli 26. 4. a o den později, 27. 4., vystoupí v unikátním brněnském Sono Music Clubu.

Stella Jones se narodila v Berlíně. Již od mala byla obklopena hudbou a uměním jako takovým. V pěti letech dostala od svého otce, trumpetisty Carmela Jonese, první klávesy a od té doby se intenzivně věnuje hudbě. V devíti letech již skládala vlastní písně a začínala vytvářet audio knihy s vlastními malbami a komiksy. V dětství vytvářela také své vlastní loutky. Poté, co se přestěhovala do Vídně, začala vystupovat v místních jazzových klubech. 

V roce 1984 začala nahrávat a vystupovat v muzikálech. Mezi ty nejznámější jistě patří The Rocky Horror Picture Show. O osm let později se umístila na prvním místě rakouské hitparády s uskupením Powerpack. Poté reprezentovala Rakousko v soutěži Eurovision v Dublinu. Po této zkušenosti navázala spolupráci například se známým jazzmanem Maceo Parkerem či The Duke Ellington Orchestra.

Vstupenky na koncert The Duke Ellington Orchestra jsou k dispozici exkluzivně v
předprodejní síti Ticketpro a jejich cena začíná na 890 Kč. Další informace na www.brnokoncert.cz.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!