SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na koncert The Amity Duet

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na koncert The Amity Duet  

Kontrabasista Avishai Cohen a pianista Matoko Ozone společným jazzovým jazykem uvedou své vystoupení 7. února v Divadle Hybernia. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

Avishai Cohen a Makoto Ozone dali společnému projektu název The Amity Duet, v překladu duo přátelství. Za hlavní inspiraci ke spolupráci totiž považují přátelství, mír, harmonii a vzájemné porozumění. Onu harmonii a pocit sounáležitosti hodlají přenést i na publikum.

„Být v tandemu s Makotem je pro mě opravdu vzrušující. On totiž ovládá onen vzácný druh klavírního mistrovství, ve kterém se mísí klasické a jazzové schopnosti. Což je pro mě perfektní kombinace,“ vysvětlil Cohen. A Ozone dodává: „Od doby, kdy jsem Avishaie prvně slyšel, snil jsem, že jednoho dne spolu budeme hrát. Konečně se to stalo. Neumím ani popsat, jak krásně se ctím v hudbě, zkomponované opravdovým géniem.“

Chcete-li získat vstupenky na tento specifický koncert, stačí odpovědět na soutěžní otázku. Soutěžíme o 5x dvě vstupenky.

Soutěžní otázka zní:

Jakých národností jsou tito dva umělci?

a) Izrael, Jižní Korea

b) Izrael, Japonsko

c) Sýrie, Čína

Nápovědu naleznete na stránkách koncertu.

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište SOUTĚŽ DUET). Výherce vyhlásíme v pátek 26. ledna. Výherci obdrží vstupenky od pořadatele na zadaný e-mail týden před samotnou akcí. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: P&J Music

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Hybernia nabízí i další akce

Místo konání: Divadlo Hybernia

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!