Bianca Del Rio: Dead Inside

Bianca Del Rio: Dead Inside

Adresa:

Praha 1, Náměstí Republiky 4

Termín: 16.10.2024 (středa)
Vstupné:

990–1490 Kč

Žánr: divadlodrag show stand up


Uvnitř mrtvá, ale stále vtipná: Vítězka šesté řady RuPaul’s Drag Race a komediální královna Bianca Del Rio vystoupí 16. října 2024 poprvé v Praze.

„Vylezu ze své hrobky a znovu zazářím na podiích, jenom abych všem připomněla, že jsem uvnitř stále mrtvá. Pokud miluješ neuctivý humor, blyštivé kostýmy a jen tak něco tě neurazí… tak tahle show bude přesně pro tebe.“

Nejnovější stand-up vítězky šesté řady populární talentové soutěže se bude věnovat politice, popkultuře, politické korektnosti, ale nezapomene se ani ohlížet za nejaktuálnějšími událostmi.

Fanouškovstvo může očekávat svou „královnu v taláru“ a její rychlostí světla pronášené vtipy i prořízlou pusu, na které vyrostla nejmladší generace milovníků dragu. Bianca je nepřekonatelná, dokáže pobavit masy, přesto neztrácí kontakt se svým publikem – její vystoupení jsou vždy plná interakcí

The New York Times tuhle vždy usměvavou performerku přezdívají „královnou všech královen z Drag Race“ a mluví o ní jako o jedné z nejvlivnějších drag queens vůbec. Bianca Del Rio se nebojí šokovat ani otevírat citlivá témata. Jako první drag umělkyně headlinovala – a vyprodala – vystoupení v Carnegie Hall a Wembley Areně.

Divadla - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Bianca Del Rio: Dead...

Tyn Yard ResidencePraha (347 metrů)

The Emblem HotelPraha (742 metrů)

ValentinskaPraha (864 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (67 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (571 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (931 m)