Rodinný film o odvaze a přátelství: Fantastická parta míří do českých kin

Rodinný film o odvaze a přátelství: Fantastická parta míří do českých kin 

Alfonso Quijote je 11letý chlapec s obrovskou fantazií. Jako správný potomek a legitimní dědic Dona Quijota stejně jako jeho pra, pra, pra, pradědeček neustále bojuje s monstry, které nikdo jiný nevidí. V boji proti zlu se on a jeho tři králíci spojí s dívenkou Victorií a s nejlepším přítelem Pančem. Povede se fantastické partě zachránit město La Mancha a stát se jeho superhrdiny? Napínavé dobrodružství uvidíte v kinech od 25. dubna.

Když se k La Manche blíží zlověstná bouře, zákeřný obchodník jménem Carrascob navštěvuje každý dům ve městě s nabídkou, kterou většina rodin nemůže odmítnout. Následně jejich domy prodá a přestěhuje je do svého luxusního zábavního parku Carrasco Land. Jediný, kdo si myslí, že za bouří je něco divného, je Alfonso. Naverbuje na pomoc Panča a svoji tajnou lásku Victorii, aby se vydali do lesů La Mancha chytit monstrum, o kterém se domnívá, že je zodpovědné za bouři. Navzdory tomu, že Victorie s Pančem Alfonsovu příběhu moc nevěří, vydávají se na odvážnou misi spolu s ním. Jenže Carrasco je téhle fantastické partě v patách a snaží se ji za každou cenu zastavit. 

„Chtěli jsme dětem vyprávět příběh, který kromě humoru a hezké animace zaujme i sdílenými hodnotami. Naši hrdinové mají stejný smysl pro spravedlnost, poctivost a ideály jako Don Quijote. Ve světě, kde lidské ambice ohrožují přírodní zdroje, je to film o malém dítěti, které dokáže spojit rodiny, přátele a sousedy, aby bránili své město a zajistili spravedlnost. Snažili jsme se dát Cervantesovu světoznámému dílu svěží a mladistvý tón, ale zároveň zachovat jeho poselství: pomocí imaginace a symboliky lze čelit největším nepřátelům lidstva, ctižádosti, sobectví a slepotě. Jak nás to učí Don Quijote: Chcete-li změnit svět, musíte mít odvahu vidět jej jinak,“ říká režisér filmu Fantastická parta Gonzalo Gutiérrez.

Užijte si animovanou novinku ve vašich kinech, a to od 25. dubna

Foto: GIANTS

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!