Světová výstava NASA: Navštivte unikátní projekt Space Mission

Světová výstava NASA: Navštivte unikátní projekt Space Mission 

Na Výstavišti v Brně bude od 15. března přístupná originální výstava a zábavně vzdělávací park, které vznikly ve spolupráci s americkou NASA. Návštěvníci tu prožijí dobrodružství dobývání vesmíru, současné i budoucí mise nebo výcvik astronautů ve Space Campu.

Výstava a zábavně vzdělávací park Space Mission spojuje poznání se zábavou. Na své si zde přijdou opravdoví fanoušci kosmonautiky, protože výstavní část se pyšní originálními exponáty NASA. Pro rodiny s dětmi je park plný vesmírné inspirace a veselých úkolů; školní výpravy se zde hravou formou naučí nejen o letech do vesmíru. Součástí parku je navíc velké výcvikové středisko astronautů Space Camp plné virtuální reality a leteckých trenažérů.

Výstava Space Mission tak představuje novou koncepci propojující vzdělávání a zábavu, díky moderním technologiím doslova pohltí a vtáhne návštěvníky do vesmírného dobrodružství. Originální artefakty z NASA jako jsou skafandry, motory raket, kosmické lodě, prototypy lunárních vozidel nebo obrovské průchozí modely raketoplánu a orbitální stanice, jsou doplněny projekcemi i virtuální realitou, která návštěvníky dostane přímo na kosmická plavidla nebo rovnou do vesmíru. Nechybí zvukový průvodce a speciální dětská stezka plná zábavných úkolů pro malé astronauty.

Foto: archiv Space Mission

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Brněnské výstaviště nabízí i další akce

Místo konání: Brněnské výstaviště

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!